Yemekteyiz programının sunuculuğunu üstlenen Zuhal Topal, Bolu Kartalkaya’da meydana gelen yangında, kızının arkadaşının hayatını kaybettiğini duyurdu.
Zuhal Topal, sosyal medya platformunda kızı ve arkadaşı Elif’in fotoğrafını paylaşarak duygularını ifade etti:
“AH DÜNYA TATLISI ÇOCUĞUM”
“Ah pırlanta kalpli Elifçim, ah dünya tatlısı çocuğum; canımın parçası olan ağabeyini, yaşam dolu anneciğim Ebrucuğumuzu ve yetmiş üç canı daha hayattan koparan sorumsuz, vicdansız, merhametsiz kişi müsveddelerinin Rabbim hem bu dünyada hem ahirette cezalarını versin. Allahım, yakınlarını kaybeden herkese bu tarifsiz acıya dayanma gücü versin. Cennette huzur içinde uyuyun. Ey suçu birbirine atmaya çalışan bu facianın sorumluları; derhal en ağır cezaları almanız temennisiyle! Hepimizin başı sağ olsun..”
Topal’ın paylaştığı gönderinin altında takipçilerinden “Yarım kalan hikayeler”, “Kıyamam ya çok büyük acı yaşıyoruz küçücük çocuklarımız”, “İçimiz yanıyor. Sebep olanların yanına kalmasın” gibi yüzlerce yorum geldi.