Milli Savunma Bakanlığı, “İnlerindeyiz” ifadeleriyle dikkat çekerek, “Terör yuvalarına kilit vurmaya azim ve kararlılıkla devam edeceğiz!” şeklinde bir açıklama yaptı.
MSB’nin duyurusunda yer alan bilgiler ise şu şekildedir:
Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, Pençe Kilit Operasyonu kapsamındaki arama tarama faaliyetlerinde, bir mağarada gizlenmiş olarak bulunan PKK terör örgütüne ait çok sayıda silah, mühimmat, EYP düzeneği, yaşam malzemesi ve örgütsel belgeleri ele geçirip imha etti.
İnlerindeyiz!
Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, #PençeKilitOperasyonu bölgesinde icra ettiği arama tarama faaliyetinde tespit ettiği bir mağarada gizlenmiş şekilde terör örgütü PKK’ya ait çok sayıda silah, mühimmat, EYP düzeneği, yaşam malzemesi ve örgütsel dokümanı ele… pic.twitter.com/ROJgxEa7tk
— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) November 5, 2024