1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Samsun’da cani eş, Özge Akbulut’u katletti

Samsun’da cani eş, Özge Akbulut’u katletti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi’nde meydana geldi. Emrah Akbulut ile 2019 Eylül’de evlendiği eşi Lütfiye Özge Akbulut arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Emrah Akbulut, mutfaktan aldığı bıçakla önce eşini sol kasığından, ardından da kendisini göğsünden bıçakladı.

Emrah Akbulut, yaralı halde ağabeyi ve kuzenini telefonla arayıp durumu bildirdi. Bunun üzerine kuzenler, polise haber verdi. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Yaralılardan Emrah Akbulut, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Akbulut’un cansız bedeni, otopsi için Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı’na götürüldü.

Çiftin çocukları olmadığı için sürekli tartıştıkları belirtilirken, soruşturma sürüyor. 
Kaynak Hürriyet

Samsun’da cani eş, Özge Akbulut’u katletti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir