1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Marmaris’te darbecilerin saldırdığı otel odasındaki izler ilk günkü gibi duruyor

Marmaris’te darbecilerin saldırdığı otel odasındaki izler ilk günkü gibi duruyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmaris ilçe merkezine 8 kilometre mesafedeki Turban mevkisindeki otelde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışma ofisi olarak kullandığı oda ile şehit koruma polisi Mehmet Çetin’in kaldığı oda, 8 yıl önceki gibi muhafaza edildi.

Otelin sahibi turizmci Serkan Yazıcı’nın talimatı ile odalar kapatıldı ve hiçbir müşteriye verilmedi. Odalarda halen atılan kurşun ve el bombasının izlerinin olduğu kaydedildi. FETÖ üyesi askerler ile girdiği çatışmada şehit olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koruma ekibinden polis memuru Mehmet Çetin’in kaldığı odada, 40 kurşunun izleri ise tek tek numaralandırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çalışma ofisinde de darbeci askerlerin ateşlediği 80’in üzerinde mermi izi göze çarpıyor. İki odanın pencereleri kırık halde muhafaza edilirken, duvar ile içerideki tüm eşyalarda kurşun izleri görülüyor. 
Kaynak Hürriyet

Marmaris’te darbecilerin saldırdığı otel odasındaki izler ilk günkü gibi duruyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir