1. Haberler
  2. Genel
  3. Manisa FK’da Orgill sakatlandı! En az 8 hafta…

Manisa FK’da Orgill sakatlandı! En az 8 hafta…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sezon başında Fraport TAV Antalyaspor’dan büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen ilk hafta 3 gol birden attıktan sonra suskunluğa bürünen Orgill, 8 maç ağları sarsamayıp ardından sakatlanarak devreyi erken kapattı.
Devre arasında takıma dönen 32 yaşındaki Orgill, son Gençlerbirliği maçı öncesi antrenmanda adalesinden sakatlandı. Oyuncunun ikinci devrede en az 8 hafta daha takımdan uzak kalacağı açıklandı.

Manisa FK’da Gençlerbirliği maçı kadrosuna alınmayan yeni transfer Sırp golcü Ognjen Ozegovic’in lisansı ise bu hafta çıkacak.

TORMIN PORTEKİZ’DE
Manisa FK, kulüp bulmasını istediği Fransız sağ kanat oyuncusu Guevin Tormin’i Portekiz’e kiralık gönderdi. Adı Ankara Keçiörengücü’yle anılan Tormin’in bu kulüpte forma giymek istemediği, kiralık olarak Portekiz 2’nci Ligi’nden CD Mafra takımıyla anlaştığı öğrenildi.

 

Manisa FK’da Orgill sakatlandı! En az 8 hafta…
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir