Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ramazan ayı süresince Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenecek etkinlikler hakkında açıklamalarda bulundu. Ersoy, Bakanlık olarak geleneksel sanatlardan müziğe, sohbetlerden özel gösterilere kadar çeşitli etkinliklerle bu manevi ortamı vatandaşlarla paylaşacaklarını vurguladı.
Bakan Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanlığı’nın himayesinde gerçekleştirilen “Külliye’de Ramazan” etkinliklerinin büyük bir ilgiyle devam ettiğini belirtti. Ayrıca, vatandaşların ve çocukların bu etkinliklere yoğun ilgi gösterdiğinin altını çizdi.
Ersoy, açıklamasında, “Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak geleneksel sanatlardan musikiye, sohbetlerden özel gösterilere kadar birçok etkinlikle Ramazan boyunca Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bu manevi atmosferi hep birlikte yaşayacağız. Tüm vatandaşlarımızı “Külliye’de Ramazan” etkinliklerine davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Bakan Ersoy, paylaşımında etkinliklere dair görüntülerin yer aldığı bir videoya da yer vererek takipçilerini bilgilendirdi.