1. Haberler
  2. Genel
  3. İstanbul’da karda mahsur kalan İsrailli hahamı jandarma kurtardı… Haham geceyi camide geçirdi

İstanbul’da karda mahsur kalan İsrailli hahamı jandarma kurtardı… Haham geceyi camide geçirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yahudiler için helal sertifikası olarak kabul edilen Koşer sertifikasyonu için denetleyici olarak İstanbul’da bulunan Haham Elbom, işlerini bitirdikten sonra pazartesi günü uçağa yetişmek için İstanbul Havalimanı’na hareket etti. Yoğun kar yağışı nedeniyle havalimanı yolunda araçta mahsur kalan Elbom’ın görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

Bölgeye ulaşan jandarma ekipleri, Haham Elbom’u mahsur kaldığı araçtan kurtararak İstanbul Havalimanı’na götürdü. Bırakıldığı Ali Kuşçu Camii’nde bir gece geçiren Haham Elbom, yolların açılmasının ardından Esenyurt’ta bulunan bir otele götürüldü.

Öte yandan, Haham Elbon’un kurtarılırken jandarma ekiplerine Arapça olarak, “Hava çok güzel, Maşallah” dediği görüntülere yansıyor.

 

 

İstanbul’da karda mahsur kalan İsrailli hahamı jandarma kurtardı… Haham geceyi camide geçirdi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir