1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Fıstık deposundaki görüntüler tepki çekmişti! Bakanlıktan açıklama geldi… O şüpheli gözaltına alındı

Fıstık deposundaki görüntüler tepki çekmişti! Bakanlıktan açıklama geldi… O şüpheli gözaltına alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medyada bir kişinin Siirt’te bir fıstık deposunda bacadan akan fıstıkların içinde yüzerek, fıstıkların üzerine tükürdüğü görüntülere ilişkin Tarım ve Orman Bakanlığınca açıklama yapıldı.

GÖRÜNTÜLERDEKİ ŞÜPHELİ YAKALANDI!

Açıklamada, Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce kolluk kuvvetlerine gerekli bilgilendirmelerin yapıldığı ve görüntülerdeki şüphelinin yakalandığı belirtilerek şu ifadeler kullanıldı:

“Ayrıca depo sahibi diğer şüphelinin yakalanması için de kolluk kuvvetlerince başlatılan çalışmalar devam etmektedir.

YAKLAŞIK 2 TON FISTIĞA EL KONULDU

Bunların yanı sıra Siirt merkez Akyamaç köyünde olduğu belirlenen depoda cumhuriyet savcılığının izniyle arama yapılmış, depodaki yaklaşık 2 ton fıstığa yasal süreç ve teknik çalışmalar sonuçlanıncaya kadar el konulmuştur”

Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından görüntülerin kaydedildiği fıstık deposunun sahibine idari para cezası uygulandığı kaydedilen açıklamada, “Vatandaşlarımızın güvenilir gıdaya ulaşması amacıyla çalışmalarımız aralıksız sürdürülmekte olup, halk sağlığını riske atanlar ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” mesajı verildi.

 

GÖZALTINA ALINDI

Siirt’te “yeşil altın” olarak bilinen fıstığın depolandığı yere girip, yüzen ve kabukları tüküren şüpheli gözaltına alındı.

 

 

 

 

Fıstık deposundaki görüntüler tepki çekmişti! Bakanlıktan açıklama geldi… O şüpheli gözaltına alındı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir