CB Ege Yıldızları Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi’nde başlangıcını parlak bir şekilde gerçekleştirdi. Lige şampiyonluk hedefiyle adım atan takım, ilk üç maçında üstün performansı ile dikkat çekti.
İlk karşılaşmasında YFO Haydarpaşa’yı 4-1 mağlup eden ekip, ikinci maçında Köyceğiz Balı Spor Kulübü’ne karşı sergilediği etkileyici oyunla 17-1’lik bir skorla galip geldi. Üçüncü maçında ise Gaziantep Doruk Spor Kulübü’nü 5-2 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.
Takım kaptanı Aleyna Başbuğ, elde ettikleri başarılı sonuçlardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Buraya şampiyon olarak geldik ve tekrar şampiyon olarak dönmek istiyoruz. Takım olarak hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.
CB Ege Yıldızları, oynadığı müsabakalar sonucunda ligde averajla ikinci sırada bulunuyor. Eğer kalan beş maçı da kazanırlarsa, ligi şampiyon unvanı ile tamamlayabilme fırsatına sahip olacaklar. – MUĞLA