Türk halk müziğinin ve arabeskin önemli isimlerinden biri olan Ceylan, sosyal medya paylaşımıyla magazin gündeminde adından söz ettirdi. “Küçük Ceylan” olarak bilinen sanatçı, sık sık yaptığı imaj değişiklikleri ve estetik uygulamalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Ceylan, yıllar sonra tekrar meşhur yer sofrası pozunu yeniden çekti.
“ELAZIĞ YER SOFRASINDAN HERKESE HAYIRLI SAHURLAR”
Instagram üzerinden bir paylaşımda bulunan Ceylan, “Caps’lere konu olan meşhur Elazığ yer sofrasından herkese hayırlı sahurlar. Ben bacımla açılışı yaptım” ifadelerini kullandı.
“YILLARA KAFA ATMIŞIM”
Ceylan, hemen arkasından bir paylaşım daha yaparak iki fotoğrafını karşılaştırdı. “Vallahi itiraf ediyorum ben bile şaşırdım resmi yan yana görünce. Yıllara meydan değil kafa atmışım resmen.” diyerek değişimini vurguladı. Sanatçının ikonikleşen pozunun yeni versiyonu, sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.
