1. Haberler
  2. HASTANELER
  3. Başkent Üniversitesi Adana Uyg. ve Araşt. Merkezi Yüreğir Hastanesi

Başkent Üniversitesi Adana Uyg. ve Araşt. Merkezi Yüreğir Hastanesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkent Üniversitesi Adana Uyg. ve Araşt. Merkezi Yüreğir Hastanesi Adresi

Dadaloğlu, 2591. Sk. 4/A, 01250 Yüreğir/Adana, Türkiye

Hastane 361 yorum içinde Google Haritalar Puanı: 3.1

Telefon Numarası:(0322) 327 27 27

Başkent Üniversitesi Adana Uyg. ve Araşt. Merkezi Yüreğir Hastanesi Konumu

Buraya tıklayarak yol tarifi alabilirsiniz.

Başkent Üniversitesi Adana Uyg. ve Araşt. Merkezi Yüreğir Hastanesi Hakkında Yapılan Google Yorumları

İlayda Domurcak
Hastaneye biz Mersin’den geldik kuzenim(1 yaşında) başindan ameliyat olacaktı biz oraya gittiğimizde refakatçi ücreti sacmalığı ile karşılaştık biz 3 kişiydik bebeğin annesi teyzesi ve ben. Teyzem bebeğin annesi olarak girdi fakat bizi almadılar odaya ikinci refakatci icin izin ve bi miktar para ödemeniz gerekiyor dediler 3. Refakatci ise yasaktı. 2. Refakatci fiyatı ise 1.750 tlyi ödemek zorunda kaldık. Güvenlikler ise her şeye sorun çıkartıyorlar yukarıya bebeği görmeğe gitmek icin bile ordan oraya sürüklenip sizi kovup duruyorlar. Sadece refakatci olanlar alınıyor. Ziyaret saati sadece 1 saat. O saatte serbest her şey. Her merdiven ve asansör başına bir güvenlik koymuşlar sırayla yer değiştiriyorlar ve hepsi çok katı ve sinirli bir şekilde bağırarak sizi resmen KOVUYORLAR. Hasta hakları ile görüsmeye gittiğimizde ise yine aynı şey yaşandı herkes çok ters davrandı kimse bizi anlamaya çalışmadı. Fiyat birimindeki Kürşat bey ise resmen sizinle uğraşamam gibi bir imada bulundu. Resmen saygısızlık. Bu hastanedeki güvenlikleri keşke ülkenin sınırına koysalar ülkeye kimse bir şey yapamaz. Ve aynı zamanda tam bir KAZIKÇI HASTANE yatak parası bile almışlar sanki otele gelmiş gibiyiz ameliyatta kullanılan bezlere kadar ödedik resmen. Ben böyle paragöz bi hastane görmedim para için her şeyi yaparlar. Bu hastanedeki tek iyi şey bazı doktorlar. Herkesin doktorlar icin katlandığı çok belli. Danışmadan izin alıp odaya cıktığımızda daha 5 dakika olmadan odaya gelip sizi aşağıya indiriyorlar. Hasta özeli diye bir şey kalmıyor resmen. Kendi ailemi görmek için izin aldım resmen SAÇMALIK.
1
Eren Gedik
Hastane de yaşadığımız deneyim, sağlık hizmetlerinde büyük ihmallerin olduğunu ve hastaların güvenliğini tehlikeye atacak ciddi sorunlar bulunduğunu gösterdi. Bu deneyim, hemşirelerden hasta bakıcılara kadar birçok personelin yetersizliği ve hijyen kurallarına uymamaları nedeniyle büyük bir endişe kaynağı oldu.

İlk olarak, hemşirelerin eldiven kullanmamaları ve hijyen kurallarına dikkat etmemeleri ciddi bir risk oluşturuyordu. Özellikle, ilaç uygulamalarında eldiven kullanmamaları, takma tırnakla çalışmaları hastayı enfeksiyon bulaşmasına açık hale getirdi. Bununla birlikte, hemşirelerin kullanılmayan damar yolunu çıkarmadan yeni bir damar yolu açması ve nöbet teslimi sırasında kullanılmayan damar yoluna ilaç uygulanmaya çalışılması da büyük ihmallerdendi. Sadece bunlar değil, hastamızın damar yoluna ilaç uygulanmadığında takılması gereken, aşağıda fotoğraflarını gördüğüz beyaz kapak hastamızın damar yoluna ilaç uygulanmadığında tekrar takılıyor. Hemşireler bu kapağı önüne nere gelirse koyup gidiyor. Bunun gibi birçok olumsuz, hastayı enfeksiyona açık hale getiren duruma şahit olduk. Ayrıca değinmek istediğim son bir konu daha var. Hastanın sondasından çıkan idrarın nasıl temizleneceği konusunda hemşirelerin bilgi eksikliği var. Sondadan çıkan idrarı boşalttığı kabı, klozet kapağını tamamını kaldırmadan!! idrarı döküp ve ardından kabı hastanın ya da refakatçisinin duş alacağı yere olduğu gibi bırakıyorlar. Bu da o odadaki herkes için enfeksiyon riski yaratıyor. Bunu detaylı yazdım çünkü bunu hemşireye söylediğinde yaptığının normal olduğunu düşünüyor. Şaka gibi değilim mi?. Şunu söylemek gerek çalışanların hijyen eksiklikleri, hasta sağlığını ciddi şekilde tehlikeye atıyor ve hastane ortamının daha güvenli hale getirilmesi gerekiyor.

Hemşireler ve hasta bakıcıları, hastaları bir eşya gibi görerek odalarımıza paldır küldür girip, hiçbir şey söylemeden hastaya ne işlem yapıldığını söylemeden sadece yapılması gereken işlemleri yapıp çıkıyorlar. Birçok kez, hastaya dair kritik bilgilere ve önemli detaylara dikkat edilmedi. Hasta yakını olarak, bu ihmaller yüzünden her şeyi takip etmek, sürekli dikkali olarak süreci takip etmek, hastayla ilgilenmek oldukça yıpratıcı bir sürece dönüştü.

Yaşadığımız bu ve benzeri birçok olumsuz olayın ardından, hastamızda enfeksiyon gelişti. Başka bir ilden nakille geldiğimiz bu özel bir hastanede böyle bir durumla karşılaşacağımızı hiç tahmin etmemiştik. Şu an hastamız hala enfeksiyonla mücadele ediyor. Yaşadığımız bu tür ihmallerin, hastaların sağlığını tehlikeye attığını ve sağlık hizmeti almaya gelen insanları daha da zor durumda bıraktığını düşünüyorum. Bu hastanenin hasta bakım kalitesini ve çalışanlarının eğitimini gözden geçirmesi gerektiğine inanıyorum. Hastane yönetiminin, personel eğitimi ve hijyen kuralları konusunda daha dikkatli olması gerek.

1
Gökhan Köse
PİS HASTANE!

Üzülerek ve istemeyerek yazmak zorunda kaldığım bu yorumun, mümkün olan bir şeyleri değiştirmesini umut ediyorum!

Giriş kısmında hasta ve hasta yakınlarını karşılayan şık ve temiz ilk izlenimden, diğer katların bir çoğunda ne yazık ki eser yok! Ara katlardaki tuvaletler pis, kokuyor ve periyodik olarak temizlendiğini gösteren bir ibare/çizelge yok. Sanırım gerekmedikçe yapılmıyor ya da gerekliliği keyfen kontrol ediliyor.

Ödemeler konusunda tam tarife uygulayan özel bir hastaneden kaliteli hizmet ve en azından hijyen beklemek pek de çılgınca olmamalı!

Asansörler sedyelere, hastalara ve personele yetmiyor! Bu da zaman kaybı ve stres yaratıyor. Çalışanların bazıları kafasına göre asansör kontrol panelinin üzerindeki anahtarlı kilidi kullanarak asansörü kat aralarında durdurmadan kendi işini hızlandırıyor ve esasen bunun sedyeli hasta ya da acil durumda yapılması gerekiyor!

Yorumun tamamı olumsuz değil. Personelin iletişim kurduğum büyük bir kısmı ilgili ve sabırlı. Bu da müşteri memnuniyetini artırıcı bi faktör!

Geliştirmeye bütçe ayrılırsa çözülebilecek sorunları ele almak markanın imajını ve hasta memnuniyetini artıracaktır!

2
Esra Toy
Bu hastahaneye gelirken, banka kartinizla pos cihazlarinizdan ödeme yaparken iki kere düşünün, kardiyoloji polikliniginde muayene olmak icin odeme yapacaktim, karti pos cihazlarina sokup sifre girdim, islem reddedildi dedi ama o tutari benden cekmis. Buna ragmen baska bi karttan tekrar ödeme aliyorlar. Soruyoruz bu bizim sorunumuz degil banka ile görüşün diyorlar. Para bende degilse, bankada degilse kimde o zaman? Hastahanede herkes birbirine yönlendiriyor, en son muhasebeye gidiyorsun, ustten ustten konusmalar. Karsida muhatap yok! Ödeme yaparken iki kere düşünün!
1
nhklk Klkklk
Paranla rezil olmak . Koskoca hastanenin kantininde pos cihazı yok neden yok acaba . Hastane sekreterler kaba dövecek gibi devlet hastaneleri şehir hastaneleri çokça daha iyi hocaya bir ton para veriyorsun doğru düzgün görmüyorsun bile hızlı hızlı muane edip bir saatte gelmiyor o odadan bu odaya sanki başkalarını idare ediyor gibi . Bir daha gitmem Allah kimseyi düşürmesin gitmeyin
1

Başkent Üniversitesi Adana Uyg. ve Araşt. Merkezi Yüreğir Hastanesi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir