Tolga DEMİR

Tolga DEMİR

Tolga Demir'in kaleminden...
[email protected]

SANIK NEVZAT, NARİN'İN MEZARI BAŞINDA BALIK KEYFİ

15 Eylül 2024 - 20:18



Güran aile üyelerinin bir kısmı direkt suça iştirakten ilk etapta göz altına alındı sorgulamaları neticesinde verdikleri çelişkili cevaplarla kuvvetli suç şüphesi sebebiyle göz altına alındı.
Güran aile fertlerinin diğer başka bir kesimi de Narin'in cinayetinin soruşturmanın
selametini sekteye uğratılması ve aynı zamanda suçluyu kayırma ve delileri ortadan kaldırmak için tutuklu amca Salim Güran’ın yönlendirilmesiyle yalan ifade verdiklerini kendi itiraflarıyla biliyoruz.

Güran ailesinin geriye kalan kesim ise bütün bu çelişkili ifadeler, yalan görgü tanıklığı, HTS kayıtları, bulunan DNA'lar ışığında bile hala tutuklu bulunan amca Salim’i korumaları, bu konuda tek açıklama yapmayıp suskun kalmaları yetmediği gibi pişkince basın açıklaması yapabiliyorlar.

Neymiş efendim dış güçlerin işiymiş kimsenin işi gücü yok kalkıp Güran ailesiyle uğraşacak bu inanılır gibi değil. Dışarda olan ağabey Baran’ın geçen bir açıklaması vardı, biz ağa bir aileyiz kendi içimizde Narin’i öldürsek kimsenin ruhu duymazdı, amcam babamdan ötedir iyide sorarlar adama hani toz kondurmadığın o amcanın arabasında vahşice katledilen tek ve daha 8 yaşında olan kız kardeşinin DNA'sı çıktı buna ne diyeceksin yani tam bir akıl tutulması. 

Baba Arif Güran ise bütün bu gelişmeler ışında ilk etapta tutuklu kardeşine laf söyletmiyordu. Köyün muhtarıdır köyden birileri için gitmiş bizim için gitmiş kendisi için gitmiş bizde gittik ne var bunda deyip her zaman korudu.

Şimdi ise yine kısık bir sesle kızıma kim ne yaptıysa cezasını çeksin diyor. İyi de kızına kimin ne yaptığı ortadayken neden Nevzat Bahtiyar için söylediklerini kardeşiniz Salim, oğlunuz Enes ve 30 yıldır aynı yastığa baş koyduğunuz ve çok güvendiğiniz eşiniz Yüksel için söylemiyorsunuz.

Amca Salim’in 9 yaşındaki bir çocuğu elinden tutup 18,47 de kameranın görüş alanına götürüp tek taraflı hayali konuşturması ve bu çocuğun pedagog eşliğinde ifadesi alınırken bile kolaylıkla yalan beyanda bulunması ne denli çalışmış bir senaryo olduğunu göstermez mi?

Narin 18,47 de eve doğru gittiyse ve amca 18,59 da arabayla geçiyorsa bunun mümkün olmayacağını YouTube kanalımda detaylı anlatım...

Şimdi ise Narin 15,15 de okulun kamerasına takılıyor birlikte yürüdükleri arkadaşlarından ayrılıp patika yoldan eve doğru adım adım ölüme doğru yürüyor. Tepeye çıktığında dönüp arkadaşlarına el sallamayı da ihmal etmiyor sanki içine doğmuş onları son defa göreceğini son defa el salladığı bundan sebep vedalaşıyor, Narin ne bilsin son kez o tepeden dakikalar sonra 19 gün boyunca üzerindekilerle gömüleceği EĞERTUTMAZ DERESİNE doğru baktığını. Acaba gözü, altı kendisine mezar olacağı ağaca değmiş midir?

Suçunu itiraf eden tutuklu sanık Nevzat Bahtiyar, ve kendisi gibi tutuklu ama suçunu henüz itiraf etmeyen amca Salim’den Narin’in naaşını nerden ve ne şekilde aldığıyla ilgili üç ayrı beyanda bulundu. 

Savcının, sanık amca Salim’e sorduğu sorulardan Sanık Nevzat ve sanık Salim saat 15,21 ila 15,46 saatleri arasında yan yana oldukları HTS kayıtların verileriyle anlaşılmaktadır. 

Narin kameraya gözüktüğü saat 15,15 ile 15,21 arasında altı dakika var. Narin o yokuşu çıkıp ortalama iki dakika sonra eve varır. Geriye sadece dört dakika kaldı. Bu dört dakikada Narin eve vardığında canına mal olacak gayri ahlaki bir durumla karşılaşacak-öldürülecek-battaniyeye sarılacak-amca Salim hazırlanması için gidip Nevzata seslenecek-Narin battaniyenin içinde arabaya taşınacak sonra nevzatın evinin oraya götürüp teslim edecek.

Bütün bunları sadece dört dakikada yapacak öyle mi? Bu imkansız, bu mümkün değil, bu hayatın olağan akışına çok ama çok terstir, BU UYMUYOR. Ancak dört dakikada Nevzat oraya gelir. Zaten kulübede az bir kazı var ilk oraya gömülecekti sonra vazgeçildi.

HTS kayıtları verilerinin doğru olduğu şerhini düşersek, bu veriler doğrultusunda ancak planlı bir cinayetten söz edebiliriz. Bu durumda Nevzat’ın rastgele bir tesadüf karşılaşma veya bahçede görme sonucunda cinayete müdahil olduğundan söz edemeyiz bizzat başından beri planın içinde olduğu anlaşılıyor. 

Daha önce youtube kanalımda Nevzat ve Salim’in çok yakın arkadaş oldukları sürekli birlikte kahvede okey oynadıkları ve yine her yere birlikte gittiklerini söylemiştim. Salim bu kadar önemli bir cinayeti güvenmediği birine ne söyler ne de naaşı teslim eder.

Ancak ve ancak güvendiği yakın dostundan yardım ister. Yani ne tehdit ne de para ancak dostundan yardım istersin. Gerek Nevzat’ın Salim hakkında anlattıkları gerekse Güranların Nevzat için anlatıkları olumsuz düşünceler karşılıklı danışıklı dövüş yapıp zihinleri bulandırmaktır.

Nevzatın 15,08 de Salim’i su için aradım beyanı acaba ne derece doğru. Tesadüfe bakar mısınız bu aramadan ortalama 10 dakika sonra olanlar oluyor.

Çok net aldığım bir gizli bilgidir. Sanık Nevzat, Narin’in kaybolduğu 21 ağustostan naaşı bulanan 8 eylüle kadar üç defa EĞERTUTMAZ RDERESİ’nde Narinin gömüldüğü yerde oltasını alıp balık tutmaya gittiğini biliyorum.

Son bir bilgi daha vereyim. Yine savcının ağabey Enes’e sorduğu sorudan, ağabey Enes’in o gün köyün marketinden enerji içeceği aldığını hatta o anda markete köylüleri olan zihinsel engeli S. 'Ninde o anda markete girince ona da enerji içeceği aldığını anlatması üzerine, Savcı o gün köyün içindeki marketin kapalı olduğunu söylüyor.

Salim’in bundan sebep gidip benzinlikten ıslak mendil aldığını ve yine Salim, benzinliğe giderken kuvvetle muhtemel Narin arabada değildi sadece battaniye vardı. Narin Nevzat’a teslim edilmiş arabadaki dna lar yok edilmek için ıslak mendil alındı. O battaniye de mutlaka Yüksel hanımdan alınmış olsa gerek. Narin beklenen saaten erken eve gelir ve yine bazen evdeki hesap çarşıya uymaz, hesaba katmadığın en ufak bir detay yüzünden (ıslak mendil) elin ayağına dolanır.

Ben seneler önce izlediğim bir filmde, kaçan bir mahkum dere de suyun içinde kaçıyordu. Kendisini koku izi süren köpeklerle takip eden yetkililerden böyle kaçıp kurtuldu. Hani hep üst akıldan söz ediyoruz ya acaba kimden bu bağlamda tavsiye alındıda Narin’e suyun altında mezar yapıldı?

Narin’i ölümüne sebep olan nasıl bir gayri ahlaki bir durum vardı da bu denli bir kenetlenme oldu? Narinin halası neden sosyal medyada ısrarla suçu imama veya cami çalışanlarına atmaya çalıştı?

Ve yine bu halanın oğlu da farklı bölgelerde terlik buldum deyip güya Narin’in kaçırıldığı izlenimi vermeye çalıştı? Güran ailesi farklı hatlarla yaptığı yalan yanlış ihbarlarla kolluk kuvvetleri  EGERTUTMAZ DERESİ’nden uzaklaştırıp farklı bölgelerden arama tarama yapmalarına ve bunun sonucunda da Narin’in naaşını 19 gün gibi çok geç bulunmasına sebep oldular ve bu güne kadar hiçbir şekilde çözülmedi. Bu gayri ahlaki durum yasak aşkının da ötesinde bir durum olsa gerek…

EMEKLİ POLİS MEMURU NARİN OLAYINI ANALİZ EDİYOR..TOLGA DEMİR..TIKLAYIN


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum