1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Yahyalı’da Alacak Tartışması Silahlı Kavga Çıkardı

Yahyalı’da Alacak Tartışması Silahlı Kavga Çıkardı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Camikebir Mahallesi’nde meydana gelen bir silahlı kavga sonucu 3 kardeşten iki tanesi tabancayla yaralanırken, bir diğeri ise tabancanın kabzasıyla darbe aldı. Olayla ilgili olarak kaçan şüpheli Mehmet G.’nin yakalanması için polis ekipleri harekete geçti.

Olay, akşam saat 21.00 sıralarında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanı’nda yaşandı. Hasan, Uğur ve Kamil Güzel kardeşler ile Mehmet G. arasında alacak meselesi yüzünden tartışma çıktı. Görünürde basit başlayan tartışma kısa süre içerisinde silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Hasan ve Uğur tabancayla yaralanırken, Kamil Güzel tabancanın kabzası ile darbe alarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, yaralı kardeşlere müdahale etti.

Yaralı kardeşler, Yahyalı Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın şüphelisi Mehmet G.’nin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Yahyalı’da Alacak Tartışması Silahlı Kavga Çıkardı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir