1. Haberler
  2. SPOR
  3. Voleybol Takımları İçin Moral Yemeği Düzenlendi

Voleybol Takımları İçin Moral Yemeği Düzenlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Voleybol Federasyonu, FIVB Milletler Ligi’nde yer alacak A milli kadın ve erkek takımları için bir moral yemeği organize etti.

Etkinliğe Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, yönetim kurulu üyeleri, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, A Milli Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Umut Çakır ve milli oyuncular katıldı. Ayrıca çok sayıda davetlinin de bulunduğu bu organizasyon, spor camiası için önemli bir buluşma niteliği taşıdı.

“HAYALİMİZ VE HEDEFİMİZ İLK GÜNDEN BERİ AYNI”

Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, milli takım sezonunun start aldığını belirterek, “Sultanlarımız ve Efelerimizle uzun bir maratona başlıyoruz. Milletler Ligi müsabakaları çok yakında başlayacak. Ardından kadın takımımız Tayland’da Dünya Şampiyonası, erkek takımımız ise Filipinler’de Dünya Şampiyonası’na katılacak. Hayalimiz ve heyecanımız ilk günden beri aynı. Bu doğrultuda sürdürülebilir bir şekilde başarıyı elde etmek istiyoruz. Hem erkek hem de kadın takımlarımızla geniş bir kadromuz var. Bu hazırlık döneminde eksiklerimizi tespit etme fırsatı bulacağız.” ifadelerini kullandı.

İyi bir jenerasyonları olduğunu ifade eden Üstündağ, şunları ekledi:

“Sürdürülebilir başarılara yıl içerisinde erişmek istiyoruz. Ancak yaşı nedeniyle takımdan ayrılması gereken oyuncularımızın yerlerinin doldurulması gerekiyor. Bu hafta sonu erkek takımımızın maçları var. Geçtiğimiz hafta İtalya’da kadın takımımızın geniş kadrosuyla hazırlık turnuvasını izledik. Genç oyuncular forma bulma imkanı elde ediyor. Her nesilde değişim söz konusu. Ancak bu değişimi hasar vermeden gerçekleştirmek oldukça önemli. Bugün baktığımızda, yaş ortalamamız ile kadın ve erkek takımlarımız, dünya sıralamasında ilk üçte yer alıyor. Hem organizasyonel anlamda hem de sahada başarı gösteriyoruz. Bu durum beni camianın başkanı olarak oldukça mutlu ediyor.”

“ADİS’İN UFAK BİR SAKATLIĞI SÖZ KONUSU”

Üstündağ, Türk kulüplerinin bu sezonki başarılı performanslarına da değindi. “Sezon çok başarılı geçiyor. Efeler Ligi takımlarından Halkbank, CEV Şampiyonlar Ligi’nde Dörtlü Final oynadı. Avrupa’nın en iyi dört takımı arasında yer aldık. Ziraat Bankkart ise CEV Kupası’nda şampiyon oldu. Ancak lig sıralamasına baktığımızda Halkbank, sekizinci sırada bulunuyor. Bu durum, ligimizin ne kadar kaliteli ve rekabetçi olduğunu gösteriyor.” dedi. Ayrıca, Adis’in ufak bir sakatlığının olduğunu ve Milletler Ligi’nin birinci ayağında yer almasının mümkün görülmediğini belirtti. “Bu durum beni üzüyor, ancak kadromuz oldukça geniş.” şeklinde konuştu.

Destek veren sponsorlara teşekkür eden Üstündağ, “İstanbul’da oynanacak Milletler Ligi ikinci ayak maçları Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Ardından Hollanda’da maçlarımız olacak. Bize her yerde Türk taraftarların destek olacağına inanıyorum. Teknik ekibimize ve tüm ekibe güvenim sonsuz.” diye ekledi.

UMUT ÇAKIR: “HEDEFİMİZ 2028 OLİMPİYAT OYUNLARI”

A Milli Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Umut Çakır, uzun vadeli hedeflerinin 2028 Olimp

Voleybol Takımları İçin Moral Yemeği Düzenlendi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir