Denizli’nin Sarayköy ilçesinde, eşinden kısa bir süre önce boşanan 22 yaşındaki Satı Buse D., konuya dair iddialara göre, uyuşturucu madde kullandığı öne sürülen 24 yaşındaki sevgilisi Süleyman Danış ile birlikte Aşağı Mahalle’de yaşamaya başladı.
EVDE UYURKEN GÖZALTINA ALINDI
Hastanede yapılan muayene sonrası A.K.’nin yüzünde ve vücudunda darp izleri olduğu tespit edilince durum polise bildirildi. Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın yaşandığı adrese giderek Süleyman Danış’ı evde uyurken gözaltına aldı.
ÇOCUK TEDAVİ ALTINA ALINDI
Hastaneye tedavi altına alınan A.K.’nin ağladığı anlar, hemşirelerin onu teselli etmeye çalıştığı süreç cep telefonuyla görüntülendi.
SAĞ GÖZÜ AMELİYAT EDİLECEK
Hastanedeki tedavileri süren A.K.’nin hayati tehlikeyi atlattığı ve sağ gözünü kurtarmak için ameliyat edilmesi gerektiği öğrenildi.
İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
Danış, ilk ifadesinde; Satı Buse D. ile ilişkisinin sürdüğü sırada A.K.’nin yanlarına gelip ağlamaya başladığını ve bu nedenle öfkelenip çocuğa birkaç kez vurduğunu öne sürdü. Ayrıca, alkollü olduğu için ne yaptığını hatırlamadığını ve çocuğun annesinin de ona zarar vermiş olabileceğini iddia etti.