1. Haberler
  2. MAGAZİN
  3. Ünlü sanatçı Alişan sevenlerine yeni programa başlayacağı müjdesini verdi

Ünlü sanatçı Alişan sevenlerine yeni programa başlayacağı müjdesini verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz aylarda kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan, önceki akşam yeğenleri Eyşan ve Ceylan’la bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ünlü sanatçı, gazetecilere samimi açıklamalarda bulundu.

 

“TEK BAŞIMA YAPACAĞIM BİR PROGRAM OLACAK”

TRT 1 ekranlarında programa başlayacağını müjdeleyen şarkıcı, “Tek başıma yapacağım bir iş olacak. Bundan önce yaptığım sabah programı gibi, sanatçı arkadaşlarımı konuk edeceğim, güzel bir program olacak” dedi.

Program çekimleri için yeğenleriyle Gaziantep ve Urfa arası mekik dokuduğunu söyleyen şarkıcı, “Ara ara gidip böyle çekimler yapacağım” dedi.

 

BOSTANCI’DA STAND-UP YAPACAK

Hafta sonu Kıbrıs’ta sahne alacağını belirten Alişan, “Mart ayında Bostancı Gösteri Merkezi’nde görkemli bir konser vereceğim. Bu konserin içerisinde stand-up olacak. 1996’dan günümüze kadar ulaşan Alişan’ı anlatacağım” şeklinde konuştu.

 

Ünlü sanatçı Alişan sevenlerine yeni programa başlayacağı müjdesini verdi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir