TFF 3. Lig 4. Grup ekiplerinden Turgutluspor’da teknik direktör Eray Gülay, sosyal medya üzerinden istifa ettiğini duyurdu. Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada Gülay ile yolların ayrıldığı belirtildi.
Turgutluspor Teknik Direktörü Eray Gülay, istifa kararını kulübün geleceği için aldığını ifade ederek, “Turgutluspor’a gönülden bağlı biri olarak, kulübümüzün önünü açmak ve daha sağlıklı bir geleceğe zemin hazırlamak adına zor da olsa istifa kararı almış bulunuyorum” şeklinde açıklamada bulundu.
İstifa açıklamasının ardından Turgutluspor Kulübü, sosyal medya hesaplarından bir bildiri yayımladı. Kulübün açıklamasında, “Yönetim Kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda Teknik Direktörümüz sayın Eray Gülay ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine bugüne kadar verdiği emekler için teşekkür eder, kariyerinin geri kalanında başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı. – MANİSA