1. Haberler
  2. Dünya
  3. Trump ve Carney’den Çarpıcı Kanada Gündemi!

Trump ve Carney’den Çarpıcı Kanada Gündemi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray’da Kanada Başbakanı Mark Carney’i kabul etti.

Trump, Husilere yönelik yapılan saldırıların sona erdirilmesi konusunda bir anlaşma sağladıklarını belirtti ve gelecekteki saldırıların durdurulacağını müjdeledi.

Husilerin savaşa istekli olmadığını vurgulayan Trump, gemilere yönelik saldırıların duracağını ifade etti.

Kanada Başbakanı Carney ise, Trump’ın Kanada’ya yönelik açıklamalarına yanıt vererek, “Kanada satılık değil ve asla olmayacak.” şeklinde konuştu.

Trump, Carney’e karşılık vererek, “Asla, asla deme” ifadesini kullanarak, Kanada’nın 51. ABD eyaleti olabileceğinin sinyalini verdi.

Trump, ayrıca Kanada’dan araba ve çelik almak istemediklerini tekrarlayarak önceki açıklamalarını yineledi ve Kanada’nın askeri olarak korunması gerektiğini de vurguladı.

Trump ve Carney’den Çarpıcı Kanada Gündemi!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir