Süper Lig’in 37. haftasında Samsunspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, puanını 48’e çıkararak haftayı 7. sırada tamamladı. Son dört haftada 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan bordo-mavililer, evinde oynadığı son maçta taraftarlarına galibiyet sunamadı.
Bu sezon Süper Lig’de beklenen performansın gerisinde kalan Trabzonspor, Türkiye Kupası finalinde de Galatasaray’a kaybederek hayal kırıklığı yaşadı. Geçtiğimiz hafta Bodrumspor ile oynadığı maçta elde ettiği beraberlik, Avrupa hayallerini de sona erdirmiş durumda. Bordo-mavililer, sezonun son karşılaşmasında Antalyaspor’un konuğu olacak.
YEREL BASIN MANŞETLERİ
Öte yandan, Trabzon’da yayımlanan yerel gazeteler, bordo-mavili takımın Samsunspor maça ilişkin farklı başlıklarla manşetlerinde yer verdi.
Kentteki yerel basın manşetleri şu şekilde sıralandı:
Günebakış: Trabzon gülmeyi unuttu
Taka: Veda mutlu etmedi
Karadeniz: Fırtına tatilde, Samsun Avrupa’da
Ekspres: Bu şehir bunu hak etmiyor
Sonnokta: Fırtına sonunu getiremedi