Ak Parti Şile İlçe Başkanı Erdoğan Akgül ve yönetim kurulu üyeleri Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve İSTESOB Yönetim kurulu üyesi Mehmet Özdil ile Oda merkezinde bir araya geldiler. Şileli Başkanların buluşması samimi sohbet, esnaf sorunları ve sıkıntıları ile birlikte Şile üzerine gerçekleşen değerlendirmelerle, bilgi alışverişinde bulunarak geçti.
Ak Parti Şile İlçe Başkanı Erdoğan Akgül
Ev sahipliği yapan Oda Başkanı Mehmet Özdil; “Şile Ak Parti ilçe başkanı sayın Erdoğan Akgül yönetim kuruluyla birlikte Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odamızı ziyaret ettiler. Esnafın sorunlarını ve Şile ilçemiz üzerine sohbet ettik, ziyaretlerinden dolayı kendilerine ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil.
Ak Parti Şile İlçe Başkanı Erdoğan Akgül’ de ziyaretleri hakkında “ Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız ve aynı zamanda kısa adı İSTESOB olan “İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği” yönetim kurulu üyesi hemşehrimiz Sayın Mehmet Özdil’i , yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte ziyarette bulunduk. İstanbul’un Anadolu yakasının önemli ilçelerinden ve esnaf yoğunluğunun yanı sıra, ticari hayatın önem taşıdığı Ümraniye İlçemizde esnafın sesi olan ve başarılı çalışmalarıyla esnafların yanında olan Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şileli Mehmet Özdil Başkanımıza çalışmalarında şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte başarılar diliyoruz” diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Şile’li başkanlar ve heyetinin buluşması, dostluk içinde geçen sohbetle perçinlendi.