Ülkemizdeki en sevilen dizilerden biri olan Sihirli Annem, yıllar sonra orijinal kadrosuyla sinema perdesine taşınıyor. “Sihirli Annem: Hepimiz Biriz” adıyla dijital platformda yayınlanacak olan filmde, İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Nevra Serezli, Gül Onat, Ayşen İnci, Süeda Çil, Jess Molho, Tiraje Başaran, Damla Ersubaşı, Jennifer Boyner, Gizem Güven ve Zeynep Özkaya gibi tanınmış isimler yer alıyor. Çekimleri tamamlanan ve hayranları tarafından büyük bir merakla beklenen filmin bazı görüntüleri, oyuncular tarafından sosyal medya platformlarında paylaşıldı.
“BANA HABER VERME NEZAKETİ GÖSTERİLMEDİ”
Dizideki küçük yaşta yıldızlaşan Michele Cedolin, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada filme davet almadığını belirtti. Geçmişte Ceren karakterinin erkek arkadaşı Kerem’i canlandıran Cedolin, “Sihirli Annem film oluyormuş. Bende bunu sizlerle öğrenmiş oldum. Ne yazık ki bana haber verme nezaketi gösterilmedi. Ancak yine de mutluyum. İlk izleyenlerden biri olacağım. Sizce ‘Kerem’ niçin çağrılmadı? Bu film başarılı olabilecek mi?” şeklinde ifadelerde bulundu.
DEFNE JOY FOSTER YAPAY ZEKAYLA FİLMDE YER ALACAK
Öte yandan, Nevra Serezli, geçtiğimiz haftalarda Sihirli Annem’de Eda karakterini canlandıran ve 2011 yılında hayatını kaybeden usta oyuncu Defne Joy Foster’ın filmde yapay zekayla yer alacağını duyurdu. Serezli, “Elbette Defne Joy Foster’ı en güzel şekilde anmak istiyoruz. Gerçekten özel bir sürprizimiz var. Artık onu hayal edebilirsiniz. Genç kuşak olarak, bu teknik detayları biliyorsunuz,” şeklinde konuştu.
Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin
Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.Benzer Haberler
-
Çok Okunanlar