1. Haberler
  2. MAGAZİN
  3. Sevgililer Günü Sarıkamış’ta Unutulmaz Anlar Yaşattı!

Sevgililer Günü Sarıkamış’ta Unutulmaz Anlar Yaşattı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kars’ta 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle düzenlenen özel etkinlik, Sarıkamış Kayak Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bir grup, ellerinde meşalelerle sevdikleriyle birlikte gece kayağı yaparak bu özel günü kutladı. Etkinlikte dikkat çeken bir diğer detay ise, bir gencin sevgililer günü için söylediği türkü ile sosyal medya platformlarında viral hale gelmesiydi.

Türkiye’nin önde gelen kayak merkezlerinden biri olan Sarıkamış Kayak Merkezi, Sevgililer Günü kapsamında farklı bir organizasyona sahne oldu. Sarıkamış’taki oteller bölgesinde bir araya gelen katılımcılar, meşaleleriyle birinci etap pistlere çıkarak kaymaya başladı. Eşsiz görüntüler, dron ile havadan kaydedildi.

Sarıkamış Alisofu köyünde yaşayan Adem Gökcan isimli genç, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde söylediği türküyü sosyal medya üzerinden paylaştı. Gökcan’ın bu paylaşımı, birçok kullanıcı tarafından ilgiyle karşılandı ve beğeni yağmuruna tutuldu. – KARS

Sevgililer Günü Sarıkamış’ta Unutulmaz Anlar Yaşattı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir