1. Haberler
  2. SPOR
  3. River Plate, Urawa Red’i 3-1 ile geçti!

River Plate, Urawa Red’i 3-1 ile geçti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ev sahipliğinde gerçekleştirilen FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nda Arjantin temsilcisi River Plate ile Japonya’nın Urawa Red Diamonds takımı, Seattle’daki Lumen Field stadyumunda karşı karşıya geldi.

Müsabakanın hakemliğini üstlenen Alman hakem Felix Zwayer, 12. dakikada River Plate’in Facundo Colidio ile elde ettiği golle maçı 1-0’lık skorla başlattı. İlk yarı bu sonuçla sona ererken, 48. dakikada Urawa Red savunmasında yaşanan ciddi bir hata sonucunda Sebastian Driussi kafasıyla topu ağlara yollayarak skoru 2-0 yaptı. Müsabakanın 58. dakikasında Yusuke Matsuo, kullandığı penaltı ile takımına bir gol kazandırarak durumu 2-1’e getirdi. 73. dakikada ise Marcos Acuna’nın kullandığı köşe vuruşunda Maximiliano Meza kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi ve River Plate’in avantajını tekrar iki gole çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmazken, River Plate maçı 3 puanla tamamladı.

River Plate, Kulüpler Dünya Kupası’nın 2. hafta maçında Meksika’nın Monterrey takımı ile karşılaşacak. Urawa Red ise İtalyan ekibi Inter ile mücadele edecek.

River Plate, Urawa Red’i 3-1 ile geçti!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir