1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Okul Çıkışında Küçük Çocuğun Trajik Ölümü

Okul Çıkışında Küçük Çocuğun Trajik Ölümü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’da yürekleri dağlayan bir kaza meydana geldi. Kozan ilçesindeki Çanaklı Mahallesi’nde, dün öğle saatlerinde Şehit Ziya Özkozanoğlu Ortaokulu’ndan çıkan Suriye uyruklu Gazel Alsheikh (11), arkadaşlarıyla şakalaşırken yola itildiği iddia edildi.

OKUL SERVİSİNE YAKALANDI

DHA’nın haberine göre, bu esnada caddeden geçen A.B. idaresindeki okul servisi minibüsü, Alsheikh’e çarptı. Durumu gören çevre sakinleri, hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine ulaşan ekipler, Alsheikh’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Kazayı duyan ailenin yakınları, olay yerine gelerek feryat etti ve gözyaşlarına boğuldu.

İKİ ÇOCUK GÖZALTINA ALINDI

Alsheikh’in cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı. İddiaya göre, çocuğu ittiği advanced edilen iki arkadaş, polis tarafından gözaltına alındı.

SAVCILIK ARAŞTIRMASI DEVAM EDİYOR

Olayla ilgili olarak geniş kapsamlı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Okul Çıkışında Küçük Çocuğun Trajik Ölümü
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir