1. Haberler
  2. SPOR
  3. Mourinho’nun açıklamaları, yorumcuyu stüdyodan kaçırttı!

Mourinho’nun açıklamaları, yorumcuyu stüdyodan kaçırttı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, evinde oynadığı derbi maçında Beşiktaş’a mağlup olarak şampiyonluk hayallerini mucizelere bıraktı. Ligde bitime 4 hafta kala lider Galatasaray’la arasındaki puan farkı 8’e çıkınca Fenerbahçeli taraftarlar büyük bir üzüntü yaşadı. Bu süreçte teknik direktör Jose Mourinho’nun maç sonu yaptığı açıklamalar ise dikkat çekti.

“KAYBETMEYİ HAK ETMEDİK”

Derbinin ardından açıklama yapan Jose Mourinho, düşündüren bir ifadeyle tartışmaların fitilini ateşledi. Mourinho, “Bugün maçı kazanmak isteyen, fırsat yaratmak isteyen tek takım vardı. Kaybetmeyi hak etmedik.” şeklinde konuştu. VAR kararlarına yönelik eleştirilerde bulunan Mourinho, “VAR kararları, hakem kararları ve En Nesyri’nin verilmediği penaltı… Bunları konuşmaktan yoruldum. Benim elimde bir güç yok, ancak durum gerçek böyle.” ifadelerini kullandı.

Portekizli teknik adam, sözlerinin sonunda ise “Şampiyonluğu kimin kazanacağı, lig başlamadan belli olmuştu. Kimin kazanacağı sezon başından belliydi.” dedi.

ÖFKEDEN DELİYE DÖNDÜ, STÜDYODAN AYRILDI

Canlı yayın esnasında Mourinho’nun açıklamalarını dinleyen spor yorumcusu Emre Bol, öfkesini gizleyemedi. Bol, Mourinho’ya yönelik olarak “Hadi lan oradan, terbiyesiz! Ligin sonu belliymiş, bu maçta hakemlik ne var, Galatasaray maçında hakemlik ne var? Bir tane büyük maç kazanamadın! Hala konuşuyor ya!” şeklinde bağırarak tepkisini gösterdi ve ardından stüdyodan ayrıldı.

Mourinho'nun maç sonu açıklamaları ünlü yorumcuyu çıldırttı: Hadi lan oradan

Mourinho’nun açıklamaları, yorumcuyu stüdyodan kaçırttı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir