Mazhar Alanson, vefat eden kızı Eda Alanson ile ilgili içten ve duygulandırıcı açıklamalarda bulundu.
Ceyda Düvenci‘nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programının 500. bölümünde, usta sanatçı Mazhar Alanson konuk olarak yer aldı. Alanson, programda hem geçtiğimiz günlerde kaybettiği kızı Eda Alanson’u hem de Özkan Uğur‘u anarak duygularını paylaştı.
“ALLAH DÜŞMANIMA VERMESİN”
Alanson, kaybettiği kızı için şu sözleri dile getirdi:
“Zaman geçiyor deniliyor ama bu, zamanla aşılacak bir şey değil. Tuhaf bir şekilde, Allah insana sabrı veriyor. İsyan etmediğin sürece kabul ediyorsun her şeyi. Ben de kabulleniyorum, elimde dosyam var, sürekli yazmakla meşgulüm. Evde huzur buluyorum ama başka çarem yok; üzülüyorsun. Allah düşmanıma bunu yaşatmasın.”
“ÖZKAN’IN VARLIĞI OLMAYINCA OLMUYOR”
Öte yandan, geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Özkan Uğur’a dair de konuşan Alanson, “O’nun varlığı çok önemliydi. Yanımda, aynı notaları çalan bir çocuk olsa bile O’nun yokluğu hissediliyor. Biz birbirimizi tamamlıyorduk, doğru insanlar bir araya geliyor. Farklılıklarımızla MFÖ’yü oluşturduk. Üç kişinin beste yapması zordur, Özkan bu konuda çok önemli bir figürdü. O, bizim yapıştırıcımızdı; şimdi onun yokluğunda nasıl olacak göreceğiz. Belki konserler değil, başka projeler üzerinde duracağız. Konserlere bir süre ara vermek zorundayız” şeklinde konuştu.
