İngiltere Premier Lig’in 21. haftasında Manchester United, kendi sahasında Southampton ile mücadele etti.
İlk yarıda Ugarte’nin kendi kalesine attığı golle soyunma odasına 1-0 geride giden Manchester ekibi, ikinci yarıda rakibine karşı daha etkili bir oyun sergilemeye başladı.
Çabalarının meyvesini 82. ve 90 ile 90+4. dakikalarda Amad Diallo’nun kaydettiği gollerle toplayan Kırmızı Şeytanlar, böylece maçı 3-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu karşılaşmada Altay Bayındır ise yedek kulübesinde bekledi.
Diallo’nun kaydettiği hat-trick, 2021 yılından sonra Manchester United formasıyla Cristiano Ronaldo’dan sonra gerçekleşen ilk üç gol atma başarısı olarak kayıtlara geçti.
Bu sonuçla birlikte Manchester United, puanını 26’ya çıkararak 12. sırada kendine yer bulurken, Southampton 6 puanla son sırada kaldı.