AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Muammer Özcura ve Merkez İlçe Başkanı Murat Afşarünal ile birlikte köy ziyaretlerine sürdürmektedir. Bu kapsamda Bayırcı ve beraberindeki heyet, Güvem, Yaylababa ve Kuyusinir köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Ziyaretler sırasında köy sakinlerinin taleplerini dinleyen Bayırcı, notlar aldıklarını ve bölgeye ait yapılan ile yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Bayırcı, “Hemşehrilerimizin yaptığımız hizmetlerden memnun olması bizleri de oldukça mutlu ediyor. Merkez ve köy ayrımı gözetmeksizin her zaman hemşehrilerimizin yanında ve hizmetindeyiz,” diyerek bölge halkına misafirperverlikleri için teşekkür etti.
Güvem, Yaylababa ve Kuyusinir köylerine gerçekleştirdikleri ziyaretleri detaylandıran heyet, ilk olarak Güvem köyü sakinleriyle bir araya geldi. Burada yaşayan vatandaşların isteklerini dinleyen Bayırcı, gerçekleştirilen projelerin değerlendirmesini yaptı. Ziyaret daha sonra Yaylababa köyüne geçişle devam etti; burada da halkın beklenti ve görüşlerini topladı. Kuyusinir köyüne son olarak gerçekleştirilen ziyaretle birlikte, bölgede yapılan hizmetlerin yerel halk üzerindeki etkileri değerlendirildi.
Milletvekili Bayırcı, köy ziyaretlerinin süreceğini; bölge halkının sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm odaklı bir yaklaşım sergileme gayretinde olacaklarını belirtti. – KÜTAHYA