İzmir’in Foça ilçesinde yaşanan bir olayda, Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi’nde bulunan Taşçı Sitesi Zorer Sokak’ta, 75 yaşındaki Nihat Ali Fırat ile 63 yaşındaki komşusu Adnan Güngör arasında bahçe sınırları nedeniyle tartışma meydana geldi.
KOMŞUSUNA VE KENDİSİNE ATEŞ ETTİ
Alınan bilgilere göre, tartışmanın kargaşaya dönüşmesi üzerine Fırat, elinde bulunan tabancayla önce Güngör’e ateş açtı, ardından da aynı silahla kendi canına kıydı.
HER İKİSİ DE HAYATINI KAYBETTİ
Olayın ardından durumu fark eden çevredekilerin ihbarıyla birlikte jandarma ve sağlık ekipleri hızlı bir şekilde bölgeye intikal etti. Yapılan kontrollerde, Nihat Ali Fırat ve Adnan Güngör’ün olay yerinde yaşamlarını yitirdikleri belirlendi. İki kişinin cenazeleri, olay yeri incelemesinin ardında İzmir Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.
SAVCILIK TARAFINDAN SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Olayla ilgili olarak jandarma güçlerinin başlattığı soruşturma çalışmaları devam ediyor.