1. Haberler
  2. HASTANELER
  3. Kocaeli Devlet Hastanesi

Kocaeli Devlet Hastanesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli Devlet Hastanesi Adresi

Cedit Mahallesi Güneş Cad, Hastane Yolu Sk., 41300 İzmit, Türkiye

Hastane 343 yorum içinde Google Haritalar Puanı: 3.5

Telefon Numarası:(0262) 309 20 00

Kocaeli Devlet Hastanesi Konumu

Buraya tıklayarak yol tarifi alabilirsiniz.

Kocaeli Devlet Hastanesi Hakkında Yapılan Google Yorumları

Abdullah Sağ
Büyük bina ,guzel kantinve her yer temiz. heyet raporu aldim isleyis duzensiz aradigin yeri bulmak zor
4
kimki bu
17 temmuz 2024 tarihinde Kocaeli şehir hastanesi aciline şiddetli iltihaplı akınti sebebiyle gittim doktor cansu alyeşil özturan biz bakamayiz dedi ilgilenmedi üzerine bir de başkasının barkodlu recetisini karıştırmış başkasınınkini vermişti Hemen ardından Kocaeli devlet Hastanesi aciline gittim DR GÜLBEDDİN AKGÖNÜL sağolsun sayesinde biraz ağrıların dindi , işini özveriyle yapan çok başarılı bir doktor kendisine minnettarım
5
Havva Mut
Acil doktorlariniz berbat .ilgi berbat .nasıl Bi burun kalkikligidr bilmiyrm.sonra diyolarki hasta yakını doktor dövdü bazıları gerçekten hakkediyor ama nyse
1
Fatih Kocabay
Nefes darlığı , nefes alırken ciğerlerimde batma hissi ve öksürükle birlikte ciğerlerimde hırıltı vardı. Bu hastanenin aciline gittim ve bunca şikayetlerime rağmen beni yeşil alana verip ,1.30 saat beklettiler. Daha sonrasında doktorların tavırları çok kötüydü röntgen çektirdiler 10 dakikaya sonucun çıkar der demez daha sonucum çıkmadan boğazında enfeksiyon var diyip , ilaç yazıp gönderdiler. Gece çok kötü oldum uyuyamadım sabahı kan ter içinde nefes nefese geçirip sabah farklı bir hastanenin aciline gittim orada benimle çok iyi ilgilendiler , serumudur, kan almasıdır , röntgenidir , hava vermesidir her şeyi ile ve akciğerlerimin ciddi bir enfeksiyonu olduğunu söylediler.
1
berk eren
İnsanlara karşı yaklaşımları, çalışanlar olsun, doktorlar olsun çok kötü. İnsanları hor görüyorlar, zaten hastane ortamı insanı geriyor, bir de bunlar böyle yapınca hepten kötü ve negatif enerji yayıyorlar. İnsanlara karşı güleryüz denen bir şey yok. Tabii ki kocaman hastane içerisinde iyi kalpli, güzel insanlarda var onlardan Allah razı olsun, onlara değil sözüm. Çok güzel doktorlarda var, başından savanlarda. İnsanın başına bir şey gelmeden o duyguyu anlayamazmış. 2 sene önce bazı şikayet ile gittim doktora anlattım, bana gelmiş panik atak mısın diye sordu, yok dedim değilim olsam kendim bilirim, durup dururken bir insan neden panik atak yaşasın, neyse 1 hafta içinde covid testi yaptırdım, covid olmuşum, demekki neymiş her şeye panik atak dememek gerekiyormuş, orada çalışan bazı doktorların yüzlerine kadar ezberledim, kimin nasıl tepki vereceğini, kimin nasıl ilgileniceğini, kimin nasıl başından savacağını bile biliyorum, sorunlu bir doktora denk gelirsem, acil olsun, randevu olsun hemen gitmekten vazgeçiyorum. Bu ara yine ciddi sıkıntılarım başladı, covid değil başka bir şey, anlatıyorum biri geldi bana yine panik atak teşhisi kondu ona ayrı bir sinirlendim, dünyada okadar çok hastalık varken, hemen işi ona getiriyorlar, basite kaçıyorlar, test yok bir şey yok, kan testi aldırana kadar bile kaç sefer acile gitmek zorunda kaldım, kan testlerinde bir şeyler çıktı ama ben o süre içerisinde zaten kendime evde yapabileceğim en iyi besinlerle beslendim, sağlıklı beslendim vesaire, o değerler biraz normale döndü, ben okadar evde kendim bir şeyler yapıp bu değerleri düşürmeden önce Allah bilir değerlerim nasıldı, altıncı sefer acile gittikten sonra zar zor kan testi yaptırabildiğim için kan testi sonuçlarımı görebildim. Çünkü bunlara işiniz kaldıysa, hastalığınız ciddi bir raddeye gelmediği, işin içinde ölüm-kalım olmadığı sürece çok takmıyorlar, aslında bu işin doğrusu bir şeyi erkenden tespit edip erkenden müdahale etmektir. Son olarak şunuda söyleyeyim ben yaşadığım şikayetlerimi tek tek bildirdim, gününden gününe ne yaşadıysam her şeyi anlattım, ciddi bir şeyim var mı yok mu bilmiyorum, varsada elimden geldiğince kendime bakarak iyileştirmeye ve stres yapmamaya çalışıyorum çünkü başka çarem yok, fakat yarın bir gün hastalığım ciddi bir şey ise kötü noktalara gelirse Allah korusun, bana bir şey olursa, sorumlusu doğru düzgün ilgilenmeyen doktorlardır, başka bir şey demek istemiyorum.
2

Kocaeli Devlet Hastanesi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir