Espressolab, İstanbul Saraçhane’de gerçekleşen gösteriler esnasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in boykot çağrısı üzerine bir basın açıklaması yaptı.
2014 yılından itibaren, bir üniversitenin bünyesinden doğarak tamamen bağımsız ve siyasi bağlantılardan uzak bir şekilde ilerleyen Espressolab, günümüzde 15 farklı ülkede Türk bayrağını gururla dalgalandıran bir marka haline gelmiştir.
Markamız, herhangi bir gizli destekçi veya görünmeyen ortak olmaksızın, yalnızca Kocadağ ailesine ait bir şirket olarak faaliyet göstermektedir.
Kahve sektöründe global devler tarafından hakim olunan bir pazarda, Türk girişimi olarak ilk kez bu ölçekte bir başarıya ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu elde edilen başarı, sadece bizim değil, tüm Türkiye’nin başarısını simgelemektedir.
Toplam 360 mağazamızın yüzde 93’ü, çeşitli girişimciler tarafından franchise modeli ile işletilmektedir. Bu sistem, yatırımcıların kendi kaynakları ile oluşturduğu bağımsız bir yapıya dayanarak güçlü bir dayanışma oluşturmaktadır.