Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinden Erzurum’un Horasan yönüne gitmekte olan Yunus Özden’in yönetimindeki otomobil ile Horasan’dan Eleşkirt istikametine seyreden Adem Yılkan’ın kullandığı araç, dün akşam saat 19.00 sıralarında Aktaş köyü yakınlarında kafa kafaya çarpıştı.
1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 3 KİŞİ AĞIR YARALANDI
DHA’nın bildirdiğine göre, kazada Adem Yılkan’ın aracında bulunan Ömer Yılkan (59) yaşamını yitirirken, sürücü Adem Yılkan, aynı araçta bulunan Hatun Yılkan (62) ve diğer aracın sürücüsü Yunus Özden ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
YARALILAR HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ
Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, hastaneye sevk edilirken, hayatını kaybeden Ömer Yılkan’ın cenazesi ise morga teslim edildi. Kazayla ilgili olarak geniş bir soruşturma başlatıldı.
*Haberin fotoğrafları DHA tarafından servis edilmiştir.