1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. İzmir’de facia: 5 hayat kanlı kazada kaybedildi!

İzmir’de facia: 5 hayat kanlı kazada kaybedildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de yürekleri burkan bir kaza, önceki gün sabaha karşı saat 03.30 civarında Menderes Seferihisar kara yolunda Keler mevkiinde gerçekleşti.

ÜÇ OTOMOBİL ÇARPŞTI

DHA’da yer alan habere göre, 45 yaşındaki Özkan Nazlı’nın kullandığı otomobil, karşı yönden gelen 22 yaşındaki Sultan Baran’ın aracıyla çarpıştı. Savrulan Nazlı’nın aracı daha sonra 21 yaşındaki S.U. idaresindeki başka bir otomobile çarptı.

BEŞ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Hayatını kaybeden Özkan ve eşi Suna Nazlı, İzmir’de toprağa verildi.

Olayın bildirilmesinin ardından bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçlarda sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Kazada otomobil sürücüsü Özkan Nazlı’nın yanı sıra, eşi Suna Nazlı (45), diğer aracın sürücüsü Sultan Baran ile ablaları Emine (26) ve Fatma Baran (24) yaşamını yitirdi.

İKİ YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Emine Baran ve Fatma Baran, işten dönerken kaza geçirdiler.

Kazada yaralanan 20 yaşındaki Eda Doğa Doyuran ve Zeynep Nazlı, ambulanslarla Menderes Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kazayı hafif atlatan otomobilin sürücüsü S.U. ise ifadesi için jandarma karakoluna götürüldü.

ÇİFT DEFNEDİLDİ

Emine Baran, 26 yaşında hayatını kaybetti.

Bayram ziyaretinden Menderes’teki evlerine dönerken kazada yaşamını yitiren Özkan ve Suna Nazlı, önceki gün İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde toprağa verildi. Galericilik yapan ve tarım ürünleri ticaretiyle ilgilendiği öğrenilen Nazlı çiftinin yaralı kızı Zeynep Nazlı, tedavi edildikten sonra taburcu oldu. Eda Doğa Doyuran’ın hayati tehlikesinin bulunduğu ve tedavisinin sürdüğü belirtilirken, Zeynep ile Eda’nın uzun yıllardır arkadaş oldukları öğrenildi.

CENAZE MEMLEKETLERİNE GÖTÜRÜLDÜ

Sultan Baran, ablalarını eve götürmeye çalışıyordu.

Kazada hayatını kaybeden Sultan Baran ve ona ait olan ablalarının cenazeleri, sabah saatlerinde hava yoluyla memleketleri Mardin’e taşındı. Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanı’ndan alınan üç kardeşin cenazesi, Artuklu ilçesindeki kırsal Dara Mahallesi’ne getirildi.

CENAZE TÖRENİNDE HÜZNÜN YÜKSELDİ

İzmir’de facia: 5 hayat kanlı kazada kaybedildi!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir