1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. İtalya’nın aradığı suç örgütü elebaşı İstanbul’da yakalandı!

İtalya’nın aradığı suç örgütü elebaşı İstanbul’da yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İtalya’ya yasa dışı düzensiz göçmen geçişini organize eden suç örgütünün lideri Assad Ali Gomaa Khodır’ın yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, İstanbul Fatih’te gerçekleştirilen operasyon sonucunda Khodır’ın yerinin tespit edildiğini belirtti.

Kırmızı Bülten ile İtalya adli makamlarınca aranan Khodır, “İnsan Ticareti ve Göçmen Kaçakçılığı” suçlamalarıyla uluslararası bir takip altındaydı. Operasyon, Türkiye’nin güvenlik güçlerinin iş birliği ile başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan İçişleri Bakanı, Khodır’ın yakalanmasının ardından kamuoyunu bilgilendirerek, yasal süreçlerin başlatılacağını ifade etti. Bu başarı, Türkiye’nin göçmen kaçakçılığı ile mücadelesindeki kararlılığına bir örnek teşkil ediyor.

İtalya’nın aradığı suç örgütü elebaşı İstanbul’da yakalandı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir