1. Haberler
  2. SPOR
  3. Galatasaray’dan Çifte Kupa Hedefi Açıklaması!

Galatasaray’dan Çifte Kupa Hedefi Açıklaması!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Dursun Özbek’in başkanlık ettiği yönetim kurulu üyeleri ve kulüp genel kurul üyeleri katıldı. Toplantıda yeterli çoğunluğun sağlanmadığı bildirildi.

Galatasaray 2025/26 Olağan Bütçe Toplantısı’nda Divan Başkanı olarak Eşref Alaçayır seçilmiştir.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futboldaki hedeflerinin sezonu çift kupayla kapatmak olduğunu ifade etti.

Özbek, Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan yıllık olağan bütçe toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

“HİÇBİR ŞEY BİTMİŞ DEĞİL”

Sportif başarılar hakkında bilgi veren Özbek, “Süper Lig’de son iki sezonda rekorlar kırarak şampiyon olan futbol takımımız, bu sezon da şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor. Hedefimiz Türkiye Kupası’nı kazanarak sezonu çift kupayla tamamlamak. Henüz hiçbir şey bitmiş değil. Tüm camia olarak bu bilincin içerisindeyiz. Bu yıl kazanacağımız şampiyonluğun önemli bir adım olduğunun farkındayız. Hedefimize ulaşmak için son ana kadar konsantrasyonumuzu kaybetmeyeceğiz. Mayıs ayı geldi, Galatasaraylılar için başarılar ve sözü verdiğimiz 5. yıldız da gelsin.” dedi.

Amatör şubelerde bazı sezonların tamamlandığını belirten Özbek, “Erkek basketbol ligimiz devam ediyor. Takımımız, Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final’inde Türkiye’yi temsil edecek. Erkek basketbolda son kupamızı 2016’da benim başkanlığımda kazanmıştık. Bu sezon kupa hasretimizi dindireceğimize yürekten inanıyorum. Kadın basketbolda ligi 3. sırada tamamladık, Avrupa Kupası’nda çeyrek finale yükseldik. Önümüzdeki sezon için planlamamızı yaptık ve Avrupa Ligi’nde daha büyük başarıların peşinde koşacağız. Tekerlekli sandalye basketbol takımımız ise sezonu şampiyon bitirdi ve Avrupa Kupası Dörtlü Final’inde mücadele ediyor.” şeklinde konuştu.

“ŞAMPİYONLUKLARIN EN BÜYÜK ADAYI HALİNE GETİRECEĞİZ”

Voleybol şubesiyle ilgili bilgi veren Özbek, “Erkek ve kadın voleybolda her yıl üzerine katarak ilerliyoruz. Amacımız başarılı ve sürdürülebilir bir voleybol geleneğini devam ettirmek. Bu süreçte amatör şubelerin koşullarını iyi yönetmek bizim için önem taşıyor. Önümüzdeki sezon Galatasaray’ı voleybolda yalnızca ülkemizde değil, Avrupa’da da şampiyonlukların en büyük adayı haline getirerek büyük başarılar elde etmek istiyoruz.” görüşünü paylaştı.

Başkan Dursun Özbek, diğer branşlardaki başarıları da dile getirerek, “2024-2025 sezonunda 56 kupa ve 963 madalya ile yolumuza devam ediyoruz. Bu başarıda emeği geçen 2 bin 16 sporcumuza, hocalarına, personellere ve ailelerine teşekkür ediyorum. Sporcularımız, Galatasaray formasını her giydiklerinde sonuna kadar mücadele ederek bizleri gururlandırıyorlar. Galatasaraylı sporcu olmanın değerini her gün bir kez daha hatırlatıyorlar. Kupa kazansınlar veya kazanmasınlar, her zaman onlarla gurur duyuyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

“1.7 MİLYAR TL KAYNAK OLUŞTURDUK”

Özbek, “Sermaye artışından 1.7 milyar TL, yatırımcılarımızdan kaynak oluşturduk. Bu kaynağın 1.5 milyar TL’s

Galatasaray’dan Çifte Kupa Hedefi Açıklaması!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir