Süper Lig’in güçlü temsilcisi Galatasaray, milli ara döneminde adeta bir kabusla yüzleşmek zorunda kaldı. Sarı-kırmızılı takımın pek çok önemli oyuncusu, milli takımlarında sakatlık sorunlarıyla karşılaştı.
6 FUTBOLCU SAKATLANDI
Cim Bom’un A Milli Takım kadrosunda yer alan futbolculardan Kaan Ayhan ve Barış Alper Yılmaz, Macaristan ile oynanan maçta sakatlık yaşadı. Her iki oyuncu da A Milli Takım’ın dün gerçekleştirdiği antrenmana katılamadı.
Yine A Milli Takım’da yer alan Yunus Akgün, Macaristan ile yapılacak maç öncesindeki antrenmanlarda yer almadığı için kadroda bulunamadı. Türkiye Futbol Federasyonu, Macaristan karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, Yunus’un sakatlığı nedeniyle rövanş maçında forma giyemeyeceğini ve 24 yaşındaki futbolcunun aday kadrodan çıkarıldığını bildirdi.
Galatasaray’ın Macar futbolcusu Roland Sallai, kasık sakatlığı nedeniyle Türkiye-Macaristan karşılaşmasında oynayamadı. Ayrıca, Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez, Brezilya ile oynanan maçta Alisson Becker ile çarpıştığı için oyundan çıkmak zorunda kaldı. Son olarak İspanyol futbolcu Alvaro Morata, rahatsızlığı nedeniyle ülkesinin dünkü antrenmanında yer alamadı.
DERBİ VAR
Milli ara sonrasında Galatasaray, Süper Lig’de derbi mücadelesinde Beşiktaş ile karşılaşacak. Bu heyecan dolu karşılaşma, 29 Mart Cumartesi günü Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleşecek.