1. Haberler
  2. SPOR
  3. Fenerbahçe’den Avrupa’da başarılı sonuçlar beklentisi!

Fenerbahçe’den Avrupa’da başarılı sonuçlar beklentisi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 play-off turu kura çekimi sonrasında HT Spor’a telefonla bağlanarak, Anderlecht eşleşmesini değerlendirdi. Ilıcalı, kuranın kendisi için memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

“AVRUPA PERFORMANSINDAN SON DERECE MEMNUNUZ”

Acun Ilıcalı, kurayla ilgili düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:

“Kişisel olarak, bu kura benim gönlüme göre çıkmış durumda. Baktığımızda, güçlü rakipler arasında Anderlecht’in en kuvvetli olmadığını düşünenlerdenim. Kötü bir kura çektik demek doğru değil, fakat çok iyi bir kura da demem. Ancak iyi bir kura olduğunu söyleyebilirim. Ülkemizde futbol, herkesin ayrı yorumlar yapabileceği bir alan; bu yüzden herkesin görüşüne saygı duyuyorum. Fenerbahçe’nin Avrupa’daki performansını son derece takdir ediyoruz. Bu başarıda, bazı takımlara nazaran çok farklı zorlukların üstesinden geldik. Bazı oyuncularımızı UEFA listesine yazamadık. Sakatlıklar yaşadık; Ferdi ve Oosterwolde’nin sakatlıkları ekibe büyük darbe vurdu. Bu tür durumlara rağmen takımımızın bu turdan çıkması gerçekten de büyük bir başarı. Anderlecht önemli bir ekip, fakat Belçika takımları ile geçmişte olumlu sonuçlar elde ettik. Umutluyuz ve mutluyuz.”

“KADROMUZU DAHA DA GÜÇLENDİRMEK İSTİYORUZ”

Acun Ilıcalı, hedeflerinin her alanda şampiyonluk olduğunu vurgulayarak, transfer çalışmalarıyla ilgili de açıklamalar yaptı.

Ilıcalı, “Bizim hedefimiz her zaman şampiyonluktur ve bu konunun tartışmaya kapalı olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe’nin başka bir hedefinin olması mümkün değil. Taraftarımız, futbolcularımız ve yönetimimizle birlikte bu yola çıktık. İlk günden beri iyi bir kadro kurmak ve iyi bir teknik direktörle ilerlemek istedik. Hocamız hakkında tartışma yapmak kimsenin haddi değildir. Kendisine istediği kadroyu temin ettik ve daha fazlasını sağlamayı hedefliyoruz. Yönetim olarak tüm destekimizi sunmak ve kadromuzu güçlendirmek adına çaba sarf ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

“KADIKÖY’DE ŞÖLEN OLACAK PAZAR GÜNÜ”

Acun Ilıcalı, “Başkanımız bu konuda kararlı bir tutum sergiliyor. Taraftarımız da bu kararlılığı görmekte. Biz de başkanımızın yanında sonuna kadar duracağız. Taraftarımızın hayalini kurduğu kadroyu birlikte inşa edeceğiz. Bu kadro mevcut en iyi kadro mu, her zaman daha iyisini hedefleriz. Futbol dinamik bir yapıya sahiptir. Pazar günü Kadıköy’de büyük bir şölen olacağını düşünüyorum. Sezon yeniden başlıyormuş gibi hissediyorum. Taraftarlarımızla birlik ve beraberliğin gösterimini yapacağız. Hep birlikte, tek bir yumruk olarak sahada olacağız. Fenerbahçe için yeni bir dönem başlıyor.” şeklinde konuştu.

“SKRINIAR TRANSFERİNDE KAHRAMANIMIZ BAŞKANIMIZDIR”

Acun Ilıcalı, açıklamalarını şu sözlerle sonlandırdı:

“Fenerbahçeliler, Ali Koç gibi bir başkana sahip oldukları için çok şanslı. Başkanla birlikte transfer sürecinde onun güc

Fenerbahçe’den Avrupa’da başarılı sonuçlar beklentisi!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir