1. Haberler
  2. MAGAZİN
  3. Dün akşam Survivor ikinci eleme adayı kim oldu? 20 Haziran’da Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Dün akşam Survivor ikinci eleme adayı kim oldu? 20 Haziran’da Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor’da finale doğru yaklaştıkça elemeler de hız kazanmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde peş peşe 3 eleme yaşanmış ve önce Steven ardından da Batuhan adaya veda eden isimler olmuştu. Son veda konseyinde ise potadan çıkamayan yarışmacı Dora olarak duyurulmuştu. Böylelikle sadece 5 yarışmacının kaldığı Survivor’da Ayşe, Poyraz, Aleyna, İsmail ve Berkay ilk yarı final biletini alabilmek için yarıştılar. Performans oyununda kazanan İsmail Balaban olurken yarışmacı yarı final koltuğunu garantiledi.
SURVİVOR ELEME İLK ADAYI KİM OLDU, BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
Dün akşam ekranda olan son bölümde ise adadaki son 3 bireysel dokunulmazlıktan bir tanesi oynandı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Aleyna oldu. Aleyna’nın İsmail yarı finali garantilediği için söyleyebileceği 3 isim vardı. Bu durumu dile getiren ve herkesin şampiyon olmayı hak ettiğini belirten Aleyna Poyraz, Ayşe ve Berkay üçlüsünden Ayşe’yi tercih etti. Böylelikle bu haftanın ilk eleme adayı Ayşe oldu. 
SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?
20 Haziran’da ekrana gelen bölümde bireysel dokunulmazlık oyununu İsmail Balaban kazandı. İsmail, Poyraz’ın adını verdi. Böylelikle pota Ayşe ve Poyraz şeklinde oluştu.    

Dün akşam Survivor ikinci eleme adayı kim oldu? 20 Haziran’da Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir