Teknik direktör Bülent Uygun’un kızı Almina Tude Uygun, yoğun bakımda sürdürdüğü tedavi sürecinin ardından hayatını kaybetti.
28 yaşındaki Almina, uzun bir süre boyunca hastalıkla mücadele ediyor ve daha önce diyabet rahatsızlığını atlatarak umut vermişti. Ancak son dönemde yoğun bakım tedavisi gerektiren bir durumla karşı karşıya kaldı.
Merhume Almina Tude Uygun’un, yarın ikindi namazından sonra Sapanca Merkez Aile Mezarlığı’na defnedileceği bildirildi.
“BEN BABAMA AŞIĞIM”
Almina Tude, birkaç ay önce katıldığı bir programda babasına olan derin sevgisini şu şekilde ifade etmişti: “Ben babama aşığım. Benim babam eski bir futbolcu. Göğsümde babamın ilk kramponu var. İnanılmaz iyi bir baba. Ağustos ayında şeker komasına girdim. Komaya girdiğimde babamın sesini duyana kadar tedaviye yanıt vermedim. Onun o sevgisi ve sesi beni hayata bağladı.”
TFF’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Bülent Uygun’un hayatını kaybeden kızı Almina Tude Uygun için bir taziye mesajı yayımladı.
TFF’nin resmi internet sitesinde yer alan taziye mesajında, “Federasyonumuzda İdari İşler Uzmanı olarak görev yapan Almina Tude Uygun’un vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. A Milli Takımımızda da forma giyen teknik direktör Bülent Uygun’un kızı olan Almina Uygun, bir süredir tedavi görmekteydi. Merhume Almina Tude Uygun’a Allah’tan rahmet; Bülent Uygun’a, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadeleri yer aldı.