1. Haberler
  2. SPOR
  3. Beşiktaş, Kayserispor’u 2-0 ile geçti!

Beşiktaş, Kayserispor’u 2-0 ile geçti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında kendisine konuk olan Kayserispor karşısında 2-0 galip geldi. Siyah-beyazlıların çalıştırıcısı Ole Gunnar Solskjaer, maç sonrasında galibiyetin değerlendirmesini yaptı.

“BEŞİKTAŞ KARAKTERİNİ GÖSTERDİK”

Karşılaşmanın ardından beIN SPORTS’a konuşan Ole Gunnar Solskjaer, şu ifadeleri kullandı;

“Bugün almış olduğumuz 3 puan her şeyden önemli. Maçın seyrine baktığımızda, ilk ve ikinci yarı arasında belirgin bir fark vardı. İlk yarıda etkili oynadık, birçok önemli fırsat bulduk ve daha fazla gol atma şansımız vardı. Ancak ikinci yarıda rakibimiz bizden daha iyi bir performans sergiledi. Buna rağmen, bugün Beşiktaş’ın karakterini gösterdik. Oyun anlamında belki arzuladığımız standartları yakalayamadık ama saha içerisindeki mücadelemiz oldukça iyiydi. Takımdaşlık ruhuyla herkes savunmada görevini yerine getirdi ve savaşçılığıyla ön plana çıktı.”

“İKİNCİ YARIDAKİ DÜŞÜŞÜN SEBEBİ YORGUNLUK”

  • İkinci devrede yaşanan düşüşü nasıl değerlendiriyorsunuz?

Son bir hafta içinde neredeyse 3 maça çıktık ve bu yorgunluğun etkisi olabilir. İlk yarıyı iyi bir şekilde geçirdik ve rakibe baskı kurduk; fakat, ikinci yarıda top kontrolünü rakip takıma bıraktık. Bu durum da yorgunluktan kaynaklanmış olabilir. Kayserispor, ikinci yarıda boş alanlar buldu ve onlara bazı fırsatlar verdik. Her maçta yüzde yüz performans göstermemiz mümkün değil ama beni sevindiren, tüm oyuncuların sahada savaşmasıydı. Bu şeklide mücadelenin verilmesi beni oldukça mutlu etti.”

Beşiktaş, Kayserispor’u 2-0 ile geçti!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir