Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında mücadele etmek üzere İzmir’e ulaştı. Yarın Göztepe ile karşılaşacak olan siyah-beyazlı ekip, Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yaptı.
Beşiktaşlı taraftarlar, kafileyi büyük bir coşkuyla karşıladı. Teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer, taraftarların bulunduğu bölgeye gelerek, hatıra fotoğrafları çektirdi ve formaları imzaladı. Ayrıca, takım otobüsünün yanına gelen engelli bir kız çocuğunun forması da Solskjaer tarafından imzalandı.
Bazı Beşiktaş oyuncuları da taraftarlarla birlikte fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Taraftarlar, takımlarını desteklemek amacıyla otobüsü tezahüratlarla uğurladı. Siyah-beyazlı ekip, daha sonra konaklayacağı otele geçti.
Beşiktaş ve Göztepe, Gürsel Aksel Stadyumu’nda yarın saat 19.00’da karşı karşıya gelecek.