Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, hem başarılı kariyeri hem de sosyal medyada yaptığı eğlenceli paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Tatil sezonunu erkenden açan Korel, deniz keyfi sırasında çektiği ilk selfieyi Instagram’da takipçileriyle paylaştı.
GÜNEŞ BANYOSU YAPTI
Instagram hikâyesinde denizden yeni çıkmış bir görüntüsünü paylaşan Korel, bu kareye esprili bir not düşerek “Peynir tanesi olarak iki gün önce denize düştüm.” ifadesini kullandı. Bu mizahi yaklaşım, hayranlarının yüzlerinde gülümseme yaratmayı başardı.
2009 yılında meslektaşı Halit Ergenç ile evlenen Bergüzar Korel, bu mutlu birliktelikten üç çocuk sahibidir: Ali, Han ve küçük Leyla. Ailesini sosyal hayattan uzak, sade bir yaşam tarzı içinde büyütmeyi tercih eden Korel, sosyal medyada ise oldukça aktif bir şekilde paylaşımlar yapıyor.