1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Bayburt’ta Tarihi Eşya Operasyonu: 22 Gözaltı!

Bayburt’ta Tarihi Eşya Operasyonu: 22 Gözaltı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, jandarma ekiplerinin 13 ilde gerçekleştirdiği operasyonda toplam 22 şüpheli yakalandı.

Şüphelilerin ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalar sonucunda, Osmanlı ve Selçuklu dönemlerine ait gümüş işlemeli 4 kemer, işlemeli bir gümüş ibrik, 2 adet takı eşyası, Doğu Roma dönemine ait 10 sikke ve çeşitli objeler ele geçirildi.

Operasyon sırasında ayrıca, farklı ülkelerden sahte olduğu değerlendirilen 2 bin 583 banknot, bir tabanca ve 47 tabanca fişeği de bulundu.

Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, adliyeye sevk edilen 21 şüpheli, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Sadece bir şüpheliye ise çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol kararı verildi.

Fotoğraf, AA tarafından servis edilmiştir.

Bayburt’ta Tarihi Eşya Operasyonu: 22 Gözaltı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir