1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Balık avında tekne alabora, bir kardeş boğuldu!

Balık avında tekne alabora, bir kardeş boğuldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Savcılıkurutlu köyünde yaşayan 4 kardeş, gümüş balığı tutmak amacıyla tekneyle Hirfanlı Baraj Gölü’ne açıldı. Ancak, balıkların tekneye yüklenmesi sırasında tekne alabora oldu.

İhbar üzerine hızlı bir şekilde olay yerine jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kardeşlerden İsa Laçin (40) boğularak hayatını kaybederken, diğer kardeşler Sezer (24), Soner (30) ve Uğur Laçin (35) kendi çabalarıyla kıyıya ulaşmayı başardı.

Solunum problemleri yaşayan Sezer Laçin, Kaman Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındıktan sonra Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi. Diğer iki kardeşin sağlık durumlarının ise iyi olduğu belirtildi.

İsa Laçin’in cenazesi Kaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, hastaneyi ziyaret ederek olay hakkında bilgi aldı.

BALIK AVINA ÇIKMIŞLARDI

Demiryürek, Laçin ailesine başsağlığı dileyerek gazetecilere şu açıklamalarda bulundu:

“Savcılıkurutlu köyünden kayıtlı 4 kardeş, İsa Reis isimli tekneyle Hirfanlı Baraj Gölü’ne gümüş balığı avına çıkmışlardı. Lisanslı balıkçılar olan kardeşler, balıkçılar kooperatifine de kayıtlıydı. İsa Laçin, tekneye yüklenme esnasında meydana gelen alabora olayı sonrasında, teknedeki ekipmanlarla birlikte uzun süre su altında kalmıştı. Diğer kardeşler kıyıya çıkmayı başarsa da İsa Laçin’i kurtarmak mümkün olmamıştır. 4 kardeşten biri maalesef hayatını kaybetti, ayrıca bir vatandaşımız tedavi altında.”

*Haberin görselleri AA tarafından servis edilmiştir.

Balık avında tekne alabora, bir kardeş boğuldu!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir