1. Haberler
  2. SPOR
  3. Bahçeşehir Koleji, Yarı Finalde Finale Yükselmek İstiyor!

Bahçeşehir Koleji, Yarı Finalde Finale Yükselmek İstiyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BKT Avrupa Kupası yarı final ikinci maçı, yarın İspanyol ekip Dreamland Gran Canaria ile oynanacak olan Bahçeşehir Koleji, seriyi 2-0 kazanarak finale yükselmeyi amaçlıyor. Kulüp başkanı Begüm Yücel, bu hedeflerini gerçekleştirmek için üzerlerinde ciddi bir motivasyon olduğunu ifade etti.

İstanbul temsilcisi Bahçeşehir Koleji’nde, başkan Yücel, başantrenör Dejan Radonjic ve milli basketbolcu Furkan Korkmaz, Gran Canaria Arena’da düzenlenen basın toplantısında medyanın sorularını yanıtladı.

Sezon başında belirledikleri hayallerinin hedefe dönüştüğünü vurgulayan Begüm Yücel, “Yarın hedefi gerçekleştirme zamanı. Yarı finaldeki ilk maçımızı evimizde kazandık. Buradan da galip ayrılmayı ve seriyi 2-0 tamamlayarak bu işi bitirmeyi umuyoruz.” dedi.

BKT Avrupa Kupası’nda şampiyon olmanın yanı sıra gelecek sezon THY Avrupa Ligi’nde mücadele etmeyi planladıklarını belirten Yücel, “THY Avrupa Ligi’ne 3 maçımız kaldı. Finalin daha zorlu geçeceğine inanıyorum. Rakibimiz muhtemelen Valencia olacak. Onlar da bizim için şans tanıyor. Üç maçımız var, umarım bu sezon Avrupa Ligi hedefimize ulaşabiliriz.” şeklinde konuştu.

Kulübün sekiz yıllık geçmişine vurgu yapan Yücel, “FIBA Avrupa Kupası’nı kazandık ve BKT Avrupa Kupası’nı da alırsak hedefimiz THY Avrupa Ligi olacaktır. Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes gibi kalıcı olmak istiyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda yatırımlarımız devam edecek ve istikrarlı bir büyüme sağlamayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

DEJAN RADONJIC: HÜCUMDA VE SAVUNMADA İYİ BİR PERFORMANS GÖSTERMELİYİZ

Bahçeşehir Koleji’nin başantrenörü Dejan Radonjic, yarınki maçta iyi bir performans sergilemeleri gerektiğini dile getirdi.

Gran Canaria’nın güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Radonjic, “BKT Avrupa Kupası’nda harika bir sezon geçiriyoruz. Hücumda ve savunmada iyi bir performans göstermemiz gerekiyor. Karşılaşmaya yönelik stratejimizi belirledik. Umarım bunu yarın sahaya yansıtabiliriz. Gran Canaria çok yetenekli ve 40 dakika boyunca iyi oynamamız gerekiyor.” açıklamasında bulundu.

FURKAN KORKMAZ: HEDEFİMİZ, SERİYİ 3. MAÇA TAŞIMAMAK

Bahçeşehir Koleji’nin milli oyuncusu Furkan Korkmaz, maça rekabetçi bir başlangıç yaparak galip ayrılmayı planladıklarını belirtti.

Karşılaşma için iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini kaydeden Furkan, “Hedefimiz bu seriyi 3. maça taşımamak. Atmosfer çok güzel olacak ve taraftarların desteği bizleri motive ediyor. Burada kazanmak için geldik. Maçın başlangıcı oldukça önemli.” dedi.

Performansının her geçen gün daha iyiye gittiğini belirten 27 yaşındaki oyuncu, “Eski Furkan’ı yeniden yakalamak için zamana ihtiyacım var. Takıma en iyi katkıyı vermeye çalışıyorum. Umarım yarın da iyi bir basketbol sergileyerek galibiyeti elde ederiz.” şeklinde ifadelerde bulundu.

Diğer yarı final eşleşmesinde Valencia’nın kağıt üzerinde avantajlı olduğunu belirten Furkan Korkmaz, “Onlar çok iyi basketbol oynuyor ve üç sayılık atışlarda etkili oluyorlar. Bizim de yetenekli bir kadromuz var, bu nedenle iyi mücadele edeceğiz. Ev sahibi avantajı elbette etkili, fakat şampiyon olmak için her şekilde mücadele

Bahçeşehir Koleji, Yarı Finalde Finale Yükselmek İstiyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir