1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Antalya’da Paramedik Darp Edilip Hayatını Kaybetti

Antalya’da Paramedik Darp Edilip Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da, 1 Mart tarihinde, sabah saat 03.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Ali Çetinkaya Caddesi’nde bir olay yaşandı. Muratpaşa 5 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda görevli paramedik Hamit Aras (31), bir arkadaşıyla görüştükten sonra evine dönerken, 4 kişi tarafından çevrelendi.

KALBİ MASAJLA ÇALIŞTIRILDI

Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Hamit Aras’ın duran kalbini acil müdahale ile çalıştırdıktan sonra, onu yakınlardaki özel bir hastaneye kaldırdı. Akabinde, Aras Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’ne alındı.

HELALLİK ALINDI

Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Hamit Aras, önceki akşam hayatını kaybetti. Antalya Adli Tıp Kurumu’nda gerçekleştirilen otopsinin ardından Aras’ın cenazesi, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne götürüldü. Burada, arkadaşlarından helallik alındı. Dualar eşliğinde arkadaşları gözyaşlarına boğulurken, yakınları tabutuna sarılarak hüzünlerini dile getirdi.

“AĞZINDAN KÖTÜ SÖZ ÇIKMAYAN BİRİYDİ”

Diğer bir mesai arkadaşı Deniz Özbay, “Hamit çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı. Sadece iyilik düşünür, herkese yardım ederdi. Ağzından kötü söz çıkmazdı. 2 ay önce babasını kaybetmesine rağmen, hem insanlara hem de hayvanlara karşı sevgi doluydu. Onu böyle bir olaya kurban vermek bizi derinden üzüyor. Umarım bu olayı gerçekleştirenler gereken cezayı alır. 3 gündür büyük bir üzüntü içerisindeyiz

Antalya’da Paramedik Darp Edilip Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir