1. Haberler
  2. SPOR
  3. Ancelotti: “Real Madrid her türlü zorluğa hazır!

Ancelotti: “Real Madrid her türlü zorluğa hazır!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Real Madrid, Arsenal maçı öncesi son antrenmanını tamamlayarak basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Teknik direktör Carlo Ancelotti, “Real Madrid’in geriden gelerek turu geçmek için tüm kaynaklara sahip olduğunu” belirtirken, kadrosundaki kaliteden, tarihinden ve taraftarından bahsetti.

Ancelotti, “Futbolda sihir yok” diyerek, gerçekçi bir yaklaşımla rakibe baskı yaparak, kontrolü elinde tutan bir futbol oynamak istediklerini dile getirdi:

“Gösterişli futboldan ziyade etkili bir oyun sergilemek arzusundayız. Sahadaki oyuncunun ne yapacağını kesin bir biçimde bilmesi gerekiyor. Bu bilgiye sahip oyuncu, en yüksek verimi sağlar. Takım olarak en iyimizi ortaya koyacağımızdan eminim; ancak bunun sonucu ne kadar etkileyecek, bunu göreceğiz.”

İtalyan teknik adam, turu geçmek için en yüksek performansı sergilemeleri gerektiğinin altını çizerken, “Aklımızla ve yüreğimizle mücadele etmeliyiz. Psikolojik açıdan iyi bir durumdayız. Her şeyin mükemmel işlemesi gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Real Madrid’deki geleceği sık sık tartışılan Ancelotti, “Arsenal maçının sonucu geleceğini değiştirir mi?” sorusuna “Sanmıyorum.” yanıtını verdi.

Real Madrid’de milli futbolcu Arda Güler’in yedek beklemesi bekleniyor. Ancelotti’nin muhtemel ilk 11’i ise şu şekilde: Courtois, Fran Garcia, Rüdiger, Asencio, Valverde, Modric, Tchouameni, Bellingham, Vinicius, Rodrygo ve Mbappe.

Arsenal takımında ise David Raya, Timber, Saliba, Kiwior, Lewis-Skelly, Odegaard, Jorginho, Declan Rice, Saka, Merino ve Martinelli

Ancelotti: “Real Madrid her türlü zorluğa hazır!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir