1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. ABD, Maduro’nun Yakalanması İçin Ödülü Yükseltti!

ABD, Maduro’nun Yakalanması İçin Ödülü Yükseltti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika Birleşik Devletleri, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun yakalanması veya tutuklanması için sağlanacak bilgiler karşılığında daha önce duyurduğu ödülü 25 milyon dolara yükseltme kararı aldı.

ABD’DEN YENİ YAPTIRIMLAR AÇIKLANDI

ABD Stratejik İletişimden Sorumlu Ulusal Güvenlik Koordinatörü John Kirby, yaptığı basın toplantısında Venezuela’ya yönelik yeni yaptırımların detaylarını paylaştı.

MADURO İÇİN KONULAN ÖDÜL MİKTARI ARTIRILDI

Kirby, ülkesinin 2020 yılında Maduro’nun yakalanması veya tutuklanması için bilgi sağlayacak olanlara 15 milyon dolarlık bir ödül belirlediğini, bu ödülün şimdi 25 milyon dolara çıkarıldığını açıkladı.

ABD, Nicolas Maduro için koyduğu ödül miktarını yükseltti

MADURO YENİ DÖNEMİ İÇİN YEMİN ETTİ

Venezuela’da 28 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilen devlet başkanlığı seçimlerini yüzde 52 oy oranı ile kazanarak 3. kez göreve gelen Nicolas Maduro, yeni dönemi için yemin etti. Törende konuşma yapan Maduro, “Venezuela’nın tarihi, asil ve cesur halkı önünde bu Anayasa kapsamında tüm emirleri yerine getireceğime yemin ediyorum. Yeni bir barış, refah ve demokrasi dönemi başlatıyorum. Bu yeni başkanlık dönemi, barış, refah, eşitlik ve yeni demokrasi dönemi olacaktır” dedi.

ABD, Maduro’nun Yakalanması İçin Ödülü Yükseltti!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir