A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2025 FIVB Milletler Ligi’ndeki (VNL) 5. karşılaşmasında Slovenya ile karşı karşıya geldi. Maç sonucunda ay-yıldızlı ekip, 3-0’lık skorla sahadan yenilgiyle ayrıldı.
Çin’de gerçekleştirilen turnuvanın ilk hafta müsabakalarını 1 galibiyet ve 3 mağlubiyetle tamamlayan Türk ekibi, Bulgaristan’ın Burgaz kentinde düzenlenen ikinci hafta maçlarına kötü bir başlangıç yaptı.
Türkiye, 2025 VNL’deki 6. karşılaşmasını yarın Ukrayna ekibiyle oynayacak. Bu maç, milliler için büyük bir önem taşıyor.
Salon: Arena Burgaz
Hakemler: Andrea Puecher (İtalya), Sonja Simonovska (Karadağ)
Türkiye: Bedirhan Bülbül, Murat Yenipazar, Efe Mandıracı, Vahit Emre Savaş, Berk Dilmenler, Yiğit Gülmezoğlu (Berkay Bayraktar, Mert Matic, Mirza Lagumdzjia, Hilmi Şahin, Ahmet Tümer, Gökçen Yüksel)
Slovenya: Stalekar, Najdic, Mozic, Kozamernik, Stern, Bracko (Kovacic, Planinsic, Mujanovic, Sen)
Setler: 16-25, 22-25, 18-25
Süre: 77 dakika