Balıkesir Dursunbey Devlet Hastanesi Adresi
Cebeci, Taşköprü Cd. No:2, 10800 Dursunbey/Balıkesir, Türkiye
Hastane 24 yorum içinde Google Haritalar Puanı: 2.6
Telefon Numarası:(0266) 662 10 40
Balıkesir Dursunbey Devlet Hastanesi Konumu
Buraya tıklayarak yol tarifi alabilirsiniz.
Balıkesir Dursunbey Devlet Hastanesi Hakkında Yapılan Google Yorumları
Hastane var ama doktor yok. Göz hastalıkları için gitmiştim. Öğleden sonraya randevu aldım. Tam zamanında gittim ancak doktor yoktu. Görevli bana doktor sadece bir gün geliyor onda da çoğunlukla öğleden sonra üç gibi hastaları bitirip gidiyor dedi. Bu ne mantıksızlık? Mesai bitince doktor gitmeli. Pek çok hasta geri çevrildi.
23.07.2024 tarihin hastanenizin acil servisine migren atağı şikayetiyle geldim
Dr. Harun Ergün hocam o kadar güzel ilgilendi ki bu ilgi ve alakası dan dolayı kendisine candan teşekkür ederek başarılarının devamını dilerim
Dr. Harun Ergün hocam o kadar güzel ilgilendi ki bu ilgi ve alakası dan dolayı kendisine candan teşekkür ederek başarılarının devamını dilerim
1 yıldızı bile hak etmeyecek hizmetleri mevcut. İçeriye sağlıklı girseniz hasta çıkarsınız. Hiç kimse işini doğru düzgün yapmıyor, soru sorduğumuz danışma suratımıza bakmıyor. İçerisi stajyer öğrenci kaynıyor küçük hanımlar lak lak etmekten size zahmet edip cevap vermiyorlar. Acildeki hemşire hanımın annemi bir dövmediği kaldı. İnsan sağlığından önce, insan psikolojisi, toplum ahlakı gibi etiklere öncelik verirseniz sizin için de içeriye giren hastalar için de en sağlıklısı olur.
Hastanede bulunan doktorlar ilgili fakat hastane personelleri sanki zorla oturtulmuş gibi memnuniyetsiz ve mutsuz hastalara niçin geldiniz muamelesi yapıyorlar. Bir konuda herhangi birinden bilgi almak asla mümkün değil. Hasta mı olmayalım hastaneye mi gelmeyelim??
Her keze selamlar hastanede bir çok kez karşılaştığım bir olay oldu bunuda burada her kezin okuması için yazıyorum bizim ilçemiz küçük bir ilçe ve insanı epey sıcaktı fakat bu sıcaklığı hastanemizde bozan bir baş hekim var bence hakkında soruşturma açılmalı çok değişik ve kötü niyetli
Bahsettiğim şahıs :
BAŞHEKİM
Op.Dr.ADİL BOZ
Gereği yapılmasını talep ediyorum böyle bir adam bütün hastene huzurunu bozamaz